Imam maticnu GA-M61PME-S2 i na njoj AMD 4200+, 2GB 800MHz i MSI 3850 OC hocu da uzmem BIOSTAR TF560 A2+ da malo OC mog amdea :)))
Prvo da li mi se je OK zamena? Drugo da li je moguce da zamenim plocu a da ne obaram XP tacnije imam dva XP na kompu? (da je jedan OS pa i ajde) Da li mogu da deinstaliram drajvere promenim plocu i startujem sistem i ubacim nove drajvere?
Samo nemoj sad da mi kažeš kako samo zbog toga menjaš ploču, mogu da ti obećam mali pljuc u sledećem postu. A pošto je lista podržanih procesora za taj biostar bedna ne vidim ni neku perspektivu, phenomi 1 ne opravdavaju očekivanja.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Lose mi radi ova koju trenutno imam (ne stabilna je, mnogo se greje cpu) pa hocu da je zamenim. Trenutno mogu da nabavim ovu biostar za male pare. Sto se tice neke buducnosti ovu konfu ne planiram da budzim, vec da je kompletnu prodam i kupim drugu, ali za to ima vremena.
Prvo mi je bitno ovo za OS, a kad vec menjam plocu hteo sam i znati da li moze malo da se OCuje.
upravo to, ovu sto imam nisam ni probao da oc-ujem.
nego me nervira sto je cpu u IDE temp 50oC sto je malo mnogo. drugo oduvek sam imamo AMD i uvek sam voleo da ga nasviram malo. trece imam plocu za male pare.
sinoc kad sam ga montirao temp. 40oC nakon nekoliko sati rada (dok se pasta razgradila) temp. 28oC znaci extra... jos samo da vidim u LOAD rezimu i da ga nafuram na 3,0Ghz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.