Pre mesec dana je poceo komp da mi se restartuje. Prvo jednom u 2-3 dana pa svaki dan pa onda po 2-3 puta na dan pa ovih dana i po 5-6 puta na dan. Redovno ga cistim od prasine, 2-3 puta godisnje! Pa sam pomislio da mozda nije prljav pa sam ga danas rasklopio i detaljno sve ocitio i vratio! Mislim nije mi prvi put to da radim! Evo bas sam pre neki dan i sinu sredio kom i sljaka ko leptir! Jos sam na njegovom i menjao skoro sve delove! To najbolje zna Raic!!!
Nego da se vratim na ovaj drugi komp!
Znaci sve sam ocistio i vratio na mesto, i kuler od procesora sam skidao, ocistio i novu pastu stavio i vratio lepo i sad imam veliki problem!
Kad upalim komp, kuler na procesoru radi a komp pisti! 1 dugacko i 2 puta kratko neverujem da je graficka jer je nisam ni skidao, memoriju sam vadio pa vracao, vise puta i nista. Sve sam probao da odvajam i uvek isto! Neznam vise sta da radim! Poludeo sam! I napajanje sam probao drugo i nista!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.