Ovim sam zavrsio svoje sklapanje konfe i prestajem da se bavim kompjuterima:)
evo testova nove Azdajice: ( naglasio bih da su svi rezultati sa podesenim fan-om na auto a proc je klokovan isto u sva tri rezultata znaci oko 16 000 poena kao u prvom testu daje ali me posle mrzelo da cekam svaki put jos cpu test plus:))
sad mogu komentari i misljenja kad fan na grafi radi normalno:)
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ASUS ATI 5850 VOLTAGE TWEAK WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S N
Pises u potpisu na ovom forumu da procesor drzis na 1.3V a na testovima u CPU-Z stoji 1.408V? vidim sad da pise i 1.376V, toj ploci bas variraju naponi pod opterecenjem, imao sam je ali sam imao tada E5300 koji nije oovlliko obarao napone...solidan Vdooor
pa ili je povecao, ili mu stoji na auto pa mu je ploca odabrala te napone, sve u svemu, nikad ne treba na auto da stoji kod klokovanja, moze da digne u nebesa.. @Skeletor, svaka cast, sad mozes da se vratis starom hobiju (pussies)..
:: Pises u potpisu na ovom forumu da procesor drzis na 1.3V a na testovima u CPU-Z stoji 1.408V? vidim sad da pise i 1.376V, toj ploci bas variraju naponi pod opterecenjem, imao sam je ali sam imao tada E5300 koji nije oovlliko obarao napone...solidan Vdooo :: :: :: ::
eto jos jednom ste dokazali da ste kompletna gomila g.vana ali ima jos normalnih ljudi ovde... valjda....
ostavljam vas nekoliko zakerala da i dalje trujete svojim negativnim komentarima i smarate i govorite kako je sve sto neko drugi kupi- sranje... nema dileme ubedljivo najgori i najnegativniji forum kod nas...
aj sad paljba
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S N
Ej ej ej...moj komentar je pozitivan! Zaista me briga za rezultate...lepo sto imas vremena za tako nesto... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S N
Ako mislis da nekoga zaista zanima ovo sto si ti `odradio` pozdravljam.
A tu pricu o govnima pa na celu te gomile su tvoji mama i tata.
Sidji do reke........ veceras su tamo puSIZ
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: eto jos jednom ste dokazali da ste kompletna gomila g.vana ali ima jos normalnih ljudi ovde... valjda... :: :: ostavljam vas nekoliko zakerala da i dalje trujete svojim negativnim komentarima i smarate i govorite kako je sve sto neko drugi kupi- sranje... nema dileme ubedljivo najgori i najnegativniji forum kod nas.. :: :: aj sad paljb :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 5850 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S :: ::
@imarkovic Fino si to naucio samo me interesuje koji je izvor? :) @Dragot jel to masina iz potpisa?Fine komponente,bas u skladu..Imam osecaj da to radi bas dobro,da je sve kompatibilno.. @Skeletor Moraces da zagrejes stolicu pa da uradis nesto sto retko ko radi na ovom forumu osim mene.. Ako si vec hteo da pokazes performanse sedi odradi sinteticke testove,odradi 10 igara,default-OC..Imas nore mojih testova pa pogledaj po kom sablonu da radis.. Ovako si samo na sebe navukao da ti se podsmevaju bez potrebe a i sebe si iziritirao do te granice da vredjas ljude bez razloga.Drugarski savet.I sam znas da ti ne zelim zlo,nisam od tih ljudi sto mrze..
:: pa ili je povecao, ili mu stoji na auto pa mu je ploca odabrala te napone, sve u svemu, nikad ne treba na auto da stoji kod klokovanja, moze da digne u nebesa. :: @Skeletor, svaka cast, sad mozes da se vratis starom hobiju (pussies). :: :: :: :: Pises u potpisu na ovom forumu da procesor drzis na 1.3V a na testovima u CPU-Z stoji 1.408V? vidim sad da pise i 1.376V, toj ploci bas variraju naponi pod opterecenjem, imao sam je ali sam imao tada E5300 koji nije oovlliko obarao napone...solidan Vdooo :: :: :: :: :: :: :: ::
ajde, sky, kad ti vec toliko znaci, priznajem da si me ti naucio :P
:: @imarkovi :: Fino si to naucio samo me interesuje koji je izvor? : :: @Dragot jel to masina iz potpisa?Fine komponente,bas u skladu..Imam osecaj da to radi bas dobro,da je sve kompatibilno. :: @Skeleto :: Moraces da zagrejes stolicu pa da uradis nesto sto retko ko radi na ovom forumu osim mene. :: Ako si vec hteo da pokazes performanse sedi odradi sinteticke testove,odradi 10 igara,default-OC..Imas nore mojih testova pa pogledaj po kom sablonu da radis. :: Ovako si samo na sebe navukao da ti se podsmevaju bez potrebe a i sebe si iziritirao do te granice da vredjas ljude bez razloga.Drugarski savet.I sam znas da ti ne zelim zlo,nisam od tih ljudi sto mrze. :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: pa ili je povecao, ili mu stoji na auto pa mu je ploca odabrala te napone, sve u svemu, nikad ne treba na auto da stoji kod klokovanja, moze da digne u nebesa. :: :: @Skeletor, svaka cast, sad mozes da se vratis starom hobiju (pussies). :: :: :: :: :: :: :: Pises u potpisu na ovom forumu da procesor drzis na 1.3V a na testovima u CPU-Z stoji 1.408V? vidim sad da pise i 1.376V, toj ploci bas variraju naponi pod opterecenjem, imao sam je ali sam imao tada E5300 koji nije oovlliko obarao napone...solidan Vdooo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: ajde, sky, kad ti vec toliko znaci, priznajem da si me ti naucio : :: :: :: :: @imarkovi :: :: Fino si to naucio samo me interesuje koji je izvor? : :: :: @Dragot jel to masina iz potpisa?Fine komponente,bas u skladu..Imam osecaj da to radi bas dobro,da je sve kompatibilno. :: :: @Skeleto :: :: Moraces da zagrejes stolicu pa da uradis nesto sto retko ko radi na ovom forumu osim mene. :: :: Ako si vec hteo da pokazes performanse sedi odradi sinteticke testove,odradi 10 igara,default-OC..Imas nore mojih testova pa pogledaj po kom sablonu da radis. :: :: Ovako si samo na sebe navukao da ti se podsmevaju bez potrebe a i sebe si iziritirao do te granice da vredjas ljude bez razloga.Drugarski savet.I sam znas da ti ne zelim zlo,nisam od tih ljudi sto mrze. :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: pa ili je povecao, ili mu stoji na auto pa mu je ploca odabrala te napone, sve u svemu, nikad ne treba na auto da stoji kod klokovanja, moze da digne u nebesa. :: :: :: @Skeletor, svaka cast, sad mozes da se vratis starom hobiju (pussies). :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pises u potpisu na ovom forumu da procesor drzis na 1.3V a na testovima u CPU-Z stoji 1.408V? vidim sad da pise i 1.376V, toj ploci bas variraju naponi pod opterecenjem, imao sam je ali sam imao tada E5300 koji nije oovlliko obarao napone...solidan Vdooo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ti to mislis, oces da ti ja vucem testove Intel X4500 zajebace tebe i tu tvoju integrusu :). Inace nek te lepo sluzi grafa, samo ne preteruj sa OC-om :).
Pozdrav!
:: :: I think you are being to hard on the guy.. :: :: Jes da je mogao da odradi sve te testove, igrice, ludila, al sam samo pomislio `ne bih voleo da sam sad u njegovoj kozhi`.. :: :: Ko da je ubio nekog, relax people. Eto, sad za sledeci put zna da se ne pojavljuje bez iscrpnih testova :: :: Nemo` ja da se pojavim sa testovima moje integruse, ima svi da popadate na bulje kako tera autobus3022, ovaj metro 2033 :)
Nemam nista protiv decka,ima lepu confu i srecan je,a ko nebi bio?Rezultati su mu odlicni.Sto se tice njegovog posta...pa ima apsolutno pravo da ga postavi,sigurno ne skodi,svaka informacija je dobrodosla i sigurno ce nekom pomoci.
@shgh,pa i moja Ati 3450 jako fino tera metro 2033,i to na 35+frejmova.
P.S. Da ne zaboravim,sve je to u 320*240 rezoluciji:)
Ma jok BWE ja pominjem kako je Sekretar UN-a Ban Ki Mun popio :D
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: Sto to mislis, zbog nazivanja forumasa go.nima? Bilo je ja mislim ovde i gorih stvari. Ili mozda za prozivanje foruma.. :: :: Videcemo ako se ne javi jos koji sat, onda si u prav :: :: ::
Ja uopste ne znam zasto ste decka poceli da pljujete? Kakve veze sto je postavio ovakav post, nekome moze da znaci...al` mene boli Duki... ___________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
U nekim slucajevima se pljuje i iz dosade,ono tipicno za srpski mentalitet kad krenes po majci pa na dalje..
NE KAZEM DA JE OVO VEZANO ZA OVU TEMU VEC GENERALNO MADA AKO SE NEKO PREPOZNA JA NISAM KRIV :)
Pazi cak i sto jeste smoren i supalj post/tema meni ne smeta i ako sam se sa maestrom kacio zbog njegovog bezobrazluka opet ga ne osudjujem nit ga mrzim! Cak bi mu opet pomogao kao sto jesam a hvala Bogu naucio je i da se ponasa sem kad ispizdi ponekad kao u ovoj temi!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.