UPOMOC!!!! maticna, graficka, procesor (tj. ja se pravio pametan)
STRANA 1 OD 1
Berserker
UPOMOC!!!! maticna, graficka, procesor (tj. ja se pravio pametan)
15.12.2006. 22:31
T2824
status: user broj poruka: 4
pa ovako..... imam neki jebeni celeron 2,4 ghz.... sa 256mb ram i radeon 9200.... i tako resio ja da kupim novu graficku i ram, i odem malopre u pakom, kupim EAX1600pro 256mb i kingston 1gb..... e sad, izgleda da sam ja sanjao nesto da ja imam PCI slot, tako da sam kupio PCIexpress graficku.... i tako ja sav srecan dodjem kuci, da ubacim sve to i da konacno pocnem da cepam medieval 2, kad ono.... nece da udje jebena graficka.... i tad ja genije ukapiram da je meni AGP slot.... :( strasno........ STA SAD DA RADIM???? nova maticna mi ne gine, ali zanima me jel moram da menjam procesor?? (izgleda da moram, mada ja bi to da izbegnem nekako, nemam bas para na bacanje) .... ajde molim vas objasnite mi posto se ne razumem toliko u hardver , iako volim da se pravim pametan!!!!
A sto ti ne bi lepo otisao u Pakom i zamenio graficku za recimo neku extra agp kartu...recimo 6600 ili neku slicnu koja je dobra..... medieval 2 mozes da igras i na slabijim sa dosta rama bez problema....ja igram na GeForce 5600 ultra 128Mb 128bit 400/800Mhz i 512 ram kingstona i celeron na 3.2Ghz... ... Tako da je lepo zameni za neku drugu...zamoli ih..trebalo bi da ti izadju u susret.....Mislim nece umreti.... A ako budes menjao plocu pa i procesor trebaces da menjas i DDR memoriju....verovatno.... na DDR2 sto znaci sta..puko si bar jos 200 eur.... Promeni ti lepo graficku i cepaj :) Toliko....Pozdrav
Re: UPOMOC!!!! maticna, graficka, procesor (tj. ja se pravio pametan)
15.12.2006. 23:47
status: user broj poruka: 9424
:: :: pa ovako..... imam neki jebeni celeron 2,4 ghz.... sa 256mb ram i radeon 9200.... :: i tako resio ja da kupim novu graficku i ram, i odem malopre u pakom, kupim EAX1600pro 256mb i kingston 1gb.... :: e sad, izgleda da sam ja sanjao nesto da ja imam PCI slot, tako da sam kupio PCIexpress graficku.... i tako ja sav srecan dodjem kuci, da ubacim sve to i da konacno pocnem da cepam medieval 2, kad ono.... nece da udje jebena graficka.... i tad ja genije ukapiram da je meni AGP slot.... : :: strasno........ STA SAD DA RADIM??? :: nova maticna mi ne gine, ali zanima me jel moram da menjam procesor?? (izgleda da moram, mada ja bi to da izbegnem nekako, nemam bas para na bacanje) .... ajde molim vas objasnite mi posto se ne razumem toliko u hardver , iako volim da se pravim pametan!!! :: :: MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni su u Pakom-u zamenili memoriju koja se nije slagala sa mojom plocom, bez i jednog `a da li ..` ili `jeste li probali ..` Siguran sam da ce ti izaci u susret, reci im isto sto si ovde napisao, samo nemoj da psujes, mislim da to nije higijenski :-) .nfo Inace, Pakom je nasa najkvalitetnija firma koja se bavi komp. hardverom, bila i ostala .. Jos kad bi malo bila agilnija u politici, IT Balkan bi bio samo NASH :-)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.