On Fri 16.7.2010 14:15:07 your computer crashed This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe Bugcheck code: 0x7A (0x2, 0xC0000005, 0x8A217538, 0x0) Error: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini071610-01.dmp file path: C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect, possibly the culprit may be another driver on your system which cannot be identified at this time.
OVO mi kaze who crashed,imao sam bsod iz cista mira,bukvalno idle,malo blejao na netu i dok mi cs skidao mapu ... I samo odjednom bsod... Zna li neko u cemu je problem? Molim pomoc...
masina je b50 x4 3.5ghz @h50 ma790xt-ud4p 2x1 1333mhz dd3 apacer 9600gt top 500gb wd black 6650gp3 sve spakovano u tempesta
Ako se ne ponovi verovatno je u severnoj mandžuriji leptir mrdnuo krilima ili je kinuo Veliki Gremlin, ako se desi opet, imaš sajtove sa kodovima pa vidi šta je
Jel ti taj otključani procesor 1000% stabilan?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Na cpu je h50 sve u extra provetrenom tempestu al vrucina je ,u drugoj sobi je klima,a na memarama imam artic qling Rc aluminijumske ladnjake,u hadr duva 12ica... Al o5 vazduh je vreo... Sad citao sam nesto kao moze biti nesto oko upisa podataka,neki bug,hd kontolera i oko hadra... Proverio sam ga hd tunom sve zeleno bilo,valjda to znaci da je ok... Nadam se da je samo neki gremla :D pa zato... A cpu je stabilno otkljucan i vise puta testiram primeom i linksom,zanji put sad kad sam kupio h50,sve ok bilo...
Koje sajtove sa kodovima da znam ako ose o5 desi,al daj boze da nece... :D
proveri C particiju na file system error,stavi da automatski otkloni fajl sistem error posto nije sistem otisao u regularan shutdown ili restart.Pretpostavljam da ti je to Win7.On jos nije ispeglan kako treba tako da su moguci nasumicni bsod kod pojedinih konfiguracija.
da ti frekvencija nort bridge bude malo veci od hypertransporta 100-200 mhz ,ne mora da znaci da je zbog toga, ali po nekim napisima i to moze da ima veze.
Koristim xp sp3,a za napone mogu da proverim mada nije bilo problema pre vec pola godine,mada vidim da su mi temp malo vise za 2 stepena nego obicno a i na sebi osetim da je u sobi toplije,mozda je bio samo random bsod,gremlini ko zna... :D
Samo kako da proverim c na file system error i kako d astavim auto da otkloni...?
Naponi su svi na normal sem cpu napona koji je normal na 1,35 V meni je trenutno na 1,392 V i sa tim naponom cpu radi stabilno skoro 6 meseci... Ne bi trebalo da je oko napona...
@Obradmi skenirao sam i C i D posto mi je cs na d a desilo se pri downloadu mape za isti,nema nikakvih problema,skenirao sam i od bad sektora,sve je ok...
Posto sam citao da ovaj bsod mogu da naprave virusi,skenirao sam komp avastom nista nije nasao,pa sam krenuo combofixom,ugasio nekako avast krene sve i skoro pred kraj o5 bsod,udjem kad se digo os u who crashed pise da je avast napravio bsod,naci nisam dobro ugasio,obrisem avast posto me mrzelo da se bakcem,skinem malwerwbytes i sken nadje mi 4 virusa od koih 1 trojan,obrisem lepo,oda combofix sken ,i sad vratio avast,pa da vidim oce o5 biti isti bsod... U svakom slucaju hvala na ulozenom trudu i pomoci,da si iz ns castio bi pivom. :D
Cime samo mogu da proverim hd od bad sektora,radio sam ovo od xpa skeniranje i u hd tune error scan i sve je ok bilo,valjda je to to?
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.