Josh od kad sam kupio kompjuter pre godinu ipo dana ima jedan problem, na primer kada ga palim nema nishta na monitoru, kao da nema signala, a svetli numlock na tastaturi, mish svetli, svetli i led dioda na kucishtu kao da sve radi a nema signala, a kada ga odma resetujem pojavi se slika, prvo sam mislio da je problem u grafichkoj kartici, ali sam chachkao svashta i i dalje je isti problem. Ali na primer kada ga ugasim i posle tipa pola sata ponovo upalim pali se iz prve. SLedeca konfiguracija je u pitanju
CPU QuadCore AMD Phenom X4 Black Edition 9950, 2500 MHz Motherboard Biostar TA790GX A2+ RAM 4096 MB ddr2 kingston hyperx Grafichka Ati Radeon 4850 (512mb) HDD WD6400AAKS i PIONEER DVD-RW DVR-216D kucishte je Antec Sonata III i napajanje je antecovo 500W EarthWatts PSU
Imam isti problem vec godinu ipo dana i ne znam sta mu je. Najverovatnije je maticna jer ne pisti kad se pali. Inace napajanja su mi menjali(posto imam garanciju)ali nije do toga.
Problem je maticna ili trpi ili prodaj. Pozdrav! MSI 975x Platinum Power up Edition Intel core 2 quard q6600 go(OC 3.2ghz) 4x1Gb Kingstone 800Mhz Dual Chanel Saphire HD 5770 1Gb New edition SSD PATRIOT 64GB SSD Torqx M28 HDD 2x Maxtor 160gb 7200rm LCD Acer 23` Full HD Win 7 64 bit
Problem je maticna ili trpi ili prodaj. Pozdrav! MSI 975x Platinum Power up Edition Intel core 2 quard q6600 go(OC 3.2ghz) 4x1Gb Kingstone 800Mhz Dual Chanel Saphire HD 5770 1Gb New edition SSD PATRIOT 64GB SSD Torqx M28 HDD 2x Maxtor 160gb 7200rm LCD Acer 23` Full HD Win 7 64 bit
Zasto racunar ne prolazi svaki put post niko ti na nevidjeno ne moze odgovoriti. Kao sto su neki vec predlozili, najbolje da prvo probas da flesujes bios (posto biostar ima ocajan sajt i ne navodi od koje verzije biosa je koji CPU podrzan), ako to ne upali izvadi jedan memorijski modul (imam hyperx i znam koje je djubre), ako se i tad problem ponovi mislim da komotno mozes da reklamiras MB. P.S. Napajaje ne bi trebalo da je uzrok ovog problema ali generalno nije dovoljno za ovu tvoju zver. Pozzz
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.