E ovako,javio mi se jedan drugar,ima problem sa pc-em,nema nikakvu sliku na monitoru,nista,znaci ni kad stisne dugme za paljenje,ama bas nista... Iskopcavao je monitor iz grafe i ima onaj siglan da nema signala :),probao drugi isto,samo crnilo... Probao je svaki stap rama zasebno i o5 isto,probao na integrusi isto,kupio je i drugo napajanje isto (posto su na starom neki kondenzatori nabubrili).... Znaci stalno je crno.... Vrti se kuler koliko mi rece al nema znakova slike.... Ja kontam da je ploca,ima li neko neko drugo resenje? hvala unapred... Masina neznam koja je tacno ,al znam da je socket A iz 2002. :D,kao i moja stara,kupili isti dan,al konfe nistu iste bile... Tako da ako mzoete pomoci pomozte,hvala unapred.
Ploca 99%. Mozda da uzmes drugu memoriju pa da vidis, al pre ce biti da je ploca vrisnula....
:: E ovako,javio mi se jedan drugar,ima problem sa pc-em,nema nikakvu sliku na monitoru,nista,znaci ni kad stisne dugme za paljenje,ama bas nista.. :: Iskopcavao je monitor iz grafe i ima onaj siglan da nema signala :),probao drugi isto,samo crnilo.. :: Probao je svaki stap rama zasebno i o5 isto,probao na integrusi isto,kupio je i drugo napajanje isto (posto su na starom neki kondenzatori nabubrili)... :: Znaci stalno je crno... :: Vrti se kuler koliko mi rece al nema znakova slike... :: Ja kontam da je ploca,ima li neko neko drugo resenje :: hvala unapred.. :: Masina neznam koja je tacno ,al znam da je socket A iz 2002. :D,kao i moja stara,kupili isti dan,al konfe nistu iste bile.. :: Tako da ako mzoete pomoci pomozte,hvala unapred.
Verovatno je napajanje ostetilo plocu, kazes kondenzatori su nabubreli tako da je moguce...
:: E ovako,javio mi se jedan drugar,ima problem sa pc-em,nema nikakvu sliku na monitoru,nista,znaci ni kad stisne dugme za paljenje,ama bas nista.. :: Iskopcavao je monitor iz grafe i ima onaj siglan da nema signala :),probao drugi isto,samo crnilo.. :: Probao je svaki stap rama zasebno i o5 isto,probao na integrusi isto,kupio je i drugo napajanje isto (posto su na starom neki kondenzatori nabubrili)... :: Znaci stalno je crno... :: Vrti se kuler koliko mi rece al nema znakova slike... :: Ja kontam da je ploca,ima li neko neko drugo resenje :: hvala unapred.. :: Masina neznam koja je tacno ,al znam da je socket A iz 2002. :D,kao i moja stara,kupili isti dan,al konfe nistu iste bile.. :: Tako da ako mzoete pomoci pomozte,hvala unapred.
Druze ja bih,al evo trazim sad ploca je epox EP-8RGM3I mATX. Ta ploca je u pitanju.. Evo pokusavam da nadjem user manual pa da vidim... Al nesto neide .xD
:: Sto lepo ne skines manual od te ploce za koju ni ne znas koja je i vidis tacno sta znaci taj kod a ne da gatamo ko moroni :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.