Ovako,monitor ne prikazuje sliku samo blikna svetlo na monitoru,i radi crvena lampica na kucistu bukvalno ne prestaje....digne se sistem culjem kad se ucita windows...i da pojavi se slika tek posle 3-4 restarta kompa... ako neko zna sta je nek pomaze...ubacio sam drugu graficku,menjao slotove za ram al nista se ne desava vadio sam jedan po jedan modul...al opet nista.... Konf: Amd athlon am2+ 7850 asus m4a78 pro gainward 4850 512 mb geil 4gb 800 mnz...POMOC
A da probas drugi monitor, ili eventualno drugi kabl? Moze i ploca da zeza tako da kreni metodom eliminacije pa ces videti...
:: :: Ovako,monitor ne prikazuje sliku samo blikna svetlo na monitoru,i radi crvena lampica na kucistu bukvalno ne prestaje....digne se sistem culjem kad se ucita windows...i da pojavi se slika tek posle 3-4 restarta kompa... ako neko zna sta je nek pomaze...ubacio sam drugu graficku,menjao slotove za ram al nista se ne desava vadio sam jedan po jedan modul...al opet nista.... Konf :: Amd athlon am2+ 785 :: asus m4a78 pro :: gainward 4850 512 m :: geil 4gb 800 mnz...POMOC
Spremi se za servis monitora, meni je stari LG 20` ispustio dusu znaci sistem se podigne ali na monitoru samo trepcuce belo svetlo. U subotu sam ga odneo u servis pa cu za dan dva saznati sta je.
Ono sto sam procitao po forumima je da su verovatno hladni lemovi.
Inace naveo si sve samo ne koji je monitor u pitanju.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Ovako,monitor ne prikazuje sliku samo blikna svetlo na monitoru,i radi crvena lampica na kucistu bukvalno ne prestaje....digne se sistem culjem kad se ucita windows...i da pojavi se slika tek posle 3-4 restarta kompa... ako neko zna sta je nek pomaze...ubacio sam drugu graficku,menjao slotove za ram al nista se ne desava vadio sam jedan po jedan modul...al opet nista.... Konf :: Amd athlon am2+ 785 :: asus m4a78 pro :: gainward 4850 512 m :: geil 4gb 800 mnz...POMOC
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.