trenutno imam intel e5200 i coolermaster hyper 212 plus! za neki dan uzimam q9550 i nasao sam relativno povoljno nov neotpakovan true black full + 2 SCYTHE Slip stream venta za 3500 din!
zanima me koliko je realno bolji true black od hyper 212 plus?
ne znam gde si nasao sve to po takvoj ceni, ali definitivno ne postoji dilema da je mnogo bolji True, on je u rangu sa Megahalems, iako Mega malo bolje hladi, tako da, nema tu VS, uzmi slobodno...
Bolji jeste ali razlika mislim da nije tako velika, pa dobro, bar izgleda mnogo jako i jeftino ga dobijaš. Jedino što ćeš morati da se baciš u limarstvo ko ja kad pređeš na drugu platformu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
TRUE BLACK bi trebalo da ima podrsku za 1366, AM2 i ostale socket-e, bar kada sam ga ja uzimao imao je, a ne znam jesi li ikad uzeo u ruku True i Hyper 212, u odnosu na njega je nekako mocniji, jaci, rebra su jaca, heat-pipe-ovi kvalitetniji, plus, true ima 12, a hyper 8, ne moze nikako da bude bolji hyper...
:: Bolji jeste ali razlika mislim da nije tako velika, pa dobro, bar izgleda mnogo jako i jeftino ga dobijaš. Jedino što ćeš morati da se baciš u limarstvo ko ja kad pređeš na drugu platformu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Pa ovaj, ne znam da li sam taj true black baš uzimao u ruke...
22.06.2010. 21:54
status: user broj poruka: 9006
Ali mora biti da sam ga sebi nekako montirao, ne sećam se baš
Osim toga, pomenuo sam već sigurno, kad kupuješ polovan kuler pogledaj koja je revizija, u starijim revizijama obično nema podršku za nove sockete, često nema ni onaj nov iz prodavnice, stare zalihe valjda.
Pa mislim, zašto bi neko inače prodavao tako dobar kuler za siću, neće svi u limare.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Re: Pa ovaj, ne znam da li sam taj true black baš uzimao u ruke...
22.06.2010. 22:00
status: user broj poruka: 19021
pa dobro, raicu, cenim da si ga drzao u rukama dok si ga `budzio` :), da, na zalost, revizije su im mana, nikad se ne zna koja je revizija, bar ja nisam uspeo da izadjem na kraj u WinWin-u, zbog toga sam najvise kivan na njih, ali nekako sam se snasao, uvalili su mi polovan, pa posle menjali, blabla, na kraju sam ga prodao...u poredjenju sa megom, pakovanje im je jako lose...no nebitno, ne verujem da je neka nova revizija, jer ne pamtim kada je Gigatron uvezao nesto od Thermalright-a, kamo li WinWin...Megahalems je na zalost discounted proizvod :(.
:: Ali mora biti da sam ga sebi nekako montirao, ne sećam se baš :: :: Osim toga, pomenuo sam već sigurno, kad kupuješ polovan kuler pogledaj koja je revizija, u starijim revizijama obično nema podršku za nove sockete, često nema ni onaj nov iz prodavnice, stare zalihe valjda :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
:: Svejedno, Radovane brate, video sam megu na oglasima juče ili danas, ne sećam se baš, uzmi dok ih još ima :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
sad videh, ajde, razumem zaebanciju, i nije da mi smeta, ali ovo kao potpis je stvarno malo jadno i ruzno...
:: po svoj prilici ce onda ovaj skoro nov( mesec dana ) coolermaster hyper 212 plus na dobos.. :: :: i to vrlo povoljno pa ako je neko zainteresovan neka kaze... da se dogovorimo lako i brzo. :: :: :: http://img192.imageshack.us/img192/6980/roshtilj01aaa.jp :: ::
:: po svoj prilici ce onda ovaj skoro nov( mesec dana ) coolermaster hyper 212 plus na dobos.. :: :: i to vrlo povoljno pa ako je neko zainteresovan neka kaze... da se dogovorimo lako i brzo. :: :: :: http://img192.imageshack.us/img192/6980/roshtilj01aaa.jp :: ::
sutra uvece cu saopstiti u ovoj istoj temi ali ce prodaja verovatno biti hitna do petka, znaci prednost ljudi iz bgd, moze na mail, vrlo povoljno ce biti:) pozz
cek, zar nije ta rev.b bas ona koja se trenutno prodaje?... u smislu, izasla je?:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Valjda 40€ beše samo telo, bez ventova :: :: Taj armagedon jeste malo gej, a i nisam siguran koliko je pametno da pajpovi budu u liniji, dobro, momci valjda znaju šta čine :: :: Ček piše da još prave megu rev. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
:: gledaj i placi: http://www.prolimatech.com/products/cpu_cooler.htm :: ostade ovaj ruzni Armageddon, mada i nije tako los, koliko je ruzan, koristi 140mm, isto je tezak 750g i isto ima 12 htP-ova.. :: :: nego, dje ga vide, u kom oglasu? na berzi, njet. :: :: :: :: Svejedno, Radovane brate, video sam megu na oglasima juče ili danas, ne sećam se baš, uzmi dok ih još ima :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: ::
Re: Re: Re: Nisam imao blage veze da je discontinued... bedak
23.06.2010. 09:17
status: user broj poruka: 19021
da, stvarno, ja gledao u prve dve slike, sreca u nesreci :) Bolje `ladi H50.
:: Pa ti bre ništa ne gledaš . Ne proizvodi se prvobitni Megahalems, sad se prodaje samo Megahalems Revision B sa dodatnim 1156 bracketom.. :: :: Najbolje da će tako dobar cooler da prestanu da proizvode.. :: :: @DejaN89, uzmi H50, bolje hladi nego Megahalems, a o izgledu bolje da ne pričam: izgleda 10000 puta bolje nego onaj transformers.. :: :: Primer: http://goo.gl/GYK :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: gledaj i placi: http://www.prolimatech.com/products/cpu_cooler.htm :: :: ostade ovaj ruzni Armageddon, mada i nije tako los, koliko je ruzan, koristi 140mm, isto je tezak 750g i isto ima 12 htP-ova.. :: :: :: :: nego, dje ga vide, u kom oglasu? na berzi, njet. :: :: :: :: :: :: :: Svejedno, Radovane brate, video sam megu na oglasima juče ili danas, ne sećam se baš, uzmi dok ih još ima :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: ::
H50 bolje ladi moja jaja, da ne pominjemo tužnu činjenicu da je složeniji pa ima mnogo više delova koji mogu da se pokvare. Slažem se doduše da je odlična fora ko ima memoriju sa visokim hladnjacima.
pa hladi kada je u pitanju recimo i7, i full load, bolje hladi, sto jes` jes`, ali npr. Q9550 hladi bolje Megahalems, ali bolje samo 2-3 stepena, nego, koji bre delovi mogu da se pokvare? ne kvari se to brate..
:: H50 bolje ladi moja jaja, da ne pominjemo tužnu činjenicu da je složeniji pa ima mnogo više delova koji mogu da se pokvare. Slažem se doduše da je odlična fora ko ima memoriju sa visokim hladnjacima :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Pa morao bi da ima pumpu, creva, ipak je to pseudo-vodeno hlađenje, mislim jes da sam mašinac al volim kad sklop ima što manje pokretnih delova, verovatno je neko moje sujeverje u pitanju, zdrava količina paranoje. Ovi moderni tower kuleri su tako bolno jednostavna stvar da tu nema šta da se pokvari, osim da uzmeš bušilicu i kreneš da burgijaš pajpove.
Pa posto nema pumpu, onda nema sta drugo da se pokvari :)
:: Pa morao bi da ima pumpu, creva, ipak je to pseudo-vodeno hlađenje, mislim jes da sam mašinac al volim kad sklop ima što manje pokretnih delova, verovatno je neko moje sujeverje u pitanju, zdrava količina paranoje. Ovi moderni tower kuleri su tako bolno jednostavna stvar da tu nema šta da se pokvari, osim da uzmeš bušilicu i kreneš da burgijaš pajpove :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.