drugar ima intel 2140 na nekoj asus 965 ploci, i ne-daj-boze lose provetrenu kantu. e sad, u sobi kad je bila ona vrucina bilo je 30C, 2140 je nabio preko 75C@2.4ghz@1.2V@3500box pod linx-om. fora je u tome sto ortak nema ni dinara, taj komp smo mu zbudzili bukvalno od dobrotvornih priloga. planiram da ga castim nekim kulerom do max 1000din (moze i polovan) ali ako ce stvarno da radi posao. OVO JE UJEDNO I OGLAS, nadam se da mi admini nece zameriti, s obzirom da je u pitanju smesna cifra i namera da kuler ode u dobrotvorne svrhe ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Box cooler za Q6600 je veći duplo od E8400, tako da sam siguran da je je duplo veći i od E2140.. :: :: To bi trebalo 5 evra da vredi max.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
ovaj? http://resim.thgtr.com/howto/20080426/images/cpu_cooler_charts_2008_part_iii___e6700_q6600_box_back.jpg ne sumnjam da zavrsava posao, napravljen je za 130W, ali bih ipak nesto duplo skuplje :) ako nema boljih price/performance, dajte neku ponudu za taj. ponovo, moze polovan, a moze i samo gvozdjurija, imam brdo ventova ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
ajde ljudi, iskopajte nesto po fiokama, ispod kreveta... malo vece parce aluminijuma sa malo bakra, ne smetaju ni pajpovi... do 1000 din, moze polovno, moze bez venta, hitno je, hvala unapred ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Kad su kuleri sličnog materijala i konstrukcije u pitanju masa znači površina, osim ako su stavili rebra debljine ko kad moj stric seče salamu a to već teško da će da bidne slučaj.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
fala svima, iskopali smo pokojnog preskota, sad cemo da ga skrnavimo za kuler. valjda ce da zavrsi posao ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Ako si odrastao kod strica onda ti je sve oprosteno...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kad su kuleri sličnog materijala i konstrukcije u pitanju masa znači površina, osim ako su stavili rebra debljine ko kad moj stric seče salamu a to već teško da će da bidne slučaj :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Inace: 1cm³ (kocka) = 6cm² Ali isto tako 1cm³ (kvadar visine 0.1cm`) = 24cm²
Tako ti je i sa mozgovima svma su manje vise isti jedino je razlika u povrsini tako da su pametniji ovi sa vise nabora.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ćuti, ne pitaj. Još davno su pametni ljudi rekli - čuvaj se rodbine :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.