Malo pre sam upalio komp i istripovao se da sam jos pijan ali izgleda da ovde nesto nije u redu..nesto ovde meni smrdi da je nesto riknulo ....probao sam da instaliram drugi drajver jer sam pomislio da nije nesto do njega,medjutim i bez drajvera mi se nekako mnogo crveni monitor + zar ne bi trebalo da ove ikonice od COD 4-ke i GPU-z da budu zelene umesto crne...?
E sad kad ugasim monitor na dugmence i kad upalim ponovo izadje ono standardno ASUS bele boje kao sto i treba al kad skljocne u desktop opet se vrati ovo crvenilo...sta moze biti da je riknulo monitor,ili je ATI 5770 otisao u vecna lovista posle samo mesec dana...
Kako bre normalne? Pa vidi ikonicu od COD 4 ke,Six engine,cpu-z...one treba da budu zelene boje,kao i ove dve crte pri instalaciji sto su crne takodje treba da budu zelene...ili je meni u glavi otisla grafika
GPU-Z je zelena ikonica, COD4 isto, crte pri instalaciji. Graficka ti je u redu verovatno, moguce da je do monitora nesto, aj slikaj telefonom ili aparatom desktop pa uploaduj.
....sad je sve normalno....izvukao se VGA kabal na monitoru do pola posto nisu bili zavrnuti oni plavi plasticni srafcici,sad sam ga `ubo` do balcaka i zavrnuo srafcice i dobio sam zelene ikonice koje su bile crne,a i vise mi se ne crveni desktop vec je beo kao sto je i bio,posto ova slika Lady Gaga-e je u pozadini cisto bela...pozzz i hvala na pomoci ...odmah mi je bilo cudni kad je Meda rekao da je kod njega sve ok... ...zakljucajte temu da se ne polemise dalje...pozzzz svima
P.S I ja sad kad otvorim one linkove gore sve je ok
:: izgleda da su noćas posle akcije zaboravio da isključiš infra-crveni mod na viziru, pa ti se posle sve crvenilo :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
zasto je problem u naslovu ukratko opisati o cemu se radi u temi? pomaze, a ne skodi (i ne nervira) ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: zasto je problem u naslovu ukratko opisati o cemu se radi u temi? pomaze, a ne skodi (i ne nervira :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.