danas sam gledao film i komp se sam restartovao i posle jos dva puta sta moze da bude slabo se razumem inace je 7 instalirana a imam garanciju jos dve godine unapred zahvalan
:: :: danas sam gledao film i komp se sam restartovao i posle jos dva puta sta moze da bude slabo se razumem inace je 7 instalirana a imam garanciju jos dve godine unapred zahvala
ili ti je prso windows ili je do memorije, jel izadje bluescreen pre restarta?
Uf, dobro je. Na trenutak sam pomislio da bi bas svasta moglo biti... :)))
D E M I G O D
:: :: :: :: :: :: :: danas sam gledao film i komp se sam restartovao i posle jos dva puta sta moze da bude slabo se razumem inace je 7 instalirana a imam garanciju jos dve godine unapred zahvala :: :: ili ti je prso windows ili je do memorije, jel izadje bluescreen pre restarta?
@ macoi: kazes da se ne razumes bas...ok, pretpostavljam da ne znas ni koje komponente cine tvoj kompjuter (ne treba oznaka tastature i misa .P), niti kakve su temperature procesora i graficke karte bez opterecenja i pod opterecenjem, kao ni to kakve su voltaze...e sad, neke parametre mozes da nadjes u BIOS-u, a za neke ti treba neki jednostavan program poput speccy npr... dok ne das bar neko poblize objasnjenje problema, neces dobiti neku kvalitetniju pomoc.
To je najbolje da pozoves nekog ko se stvarno razume pa na licno da konstantuje zbog cega ti se desava da se sam od sebe restartuje mi odavde ne mozemo da ti popravimo kompjuter niti da znamo tacan odgovor za tvoj problem jer moze da bude svasta.
vidi, ja sam pre tri godine imao problem sa AMD X2 5600+ i dve ploce Gigabyte sa AMD690 i Nforce 560 chipset-om... isto se resetovao i zamrzavao komp pri pustanju bilo kakvog video fajla...ispostavilo se da je procesor sasvim lepo radio na bilo kojoj drugoj ploci, osim na ove dve, a ja sam morao da uzmem u zamenu drugi 5600+, samo 65nm... ko zna, mozda je bio u koliziji sa necim drugim, a ne maticnim plocama. nebitno. ako se tebi desava samo prilikom gledanja filmova, to jest nekog video zapisa, probaj da obrises sve kodeke i plejere koje imas, nabacis samo gom player ili k-lite codec pack, pa probas sa tim. ja na win 7 64bit koristim tu kombinaciju, bez problema. probaj, pa javi. a u medjuvremenu, s obzirom da si rekao da se slabo razumes, zovni nekog drugara koji malko bolje poznaje situaciju, pa cisto da isproverava ono na sta sam ti skrenuo paznju u prvom postu.
Moguce je ako se restartuje bez plavog ekrana da je procesor, verovatno se pregrava, ako se samo restartuje a opet moguce i napajanje.da je memorija zakucao bi pa bi restart morao na silu...Kako bilo ljudi ti dobro kazu nadji nekoga ko se razume pa neka pogleda..(ali ko se stvarno razume!!)
Ako se restartuje samo dok gledas filmove, onda probaj obrisi kodeke pa stavi nove, pusti film u nekom drugom plejeru. itd... Desava li se i dalje isto pogledaj temperature i napone recimo u everestu. Ili se nesto pregreva ili ti napajanje zeza...
:: :: danas sam gledao film i komp se sam restartovao i posle jos dva puta sta moze da bude slabo se razumem inace je 7 instalirana a imam garanciju jos dve godine unapred zahvalan
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.