Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Lap top se blokira
STRANA 1 OD 1
ramzesIII Lap top se blokira 07.06.2010. 13:22 T27330

status: user
broj poruka: 1017

Pratim dugo vremena forum i uvek procitam do kraja postove o raznim blokiranjima, ali ovo je
za mene novo ?
Znaci laptop se upali nekako trenutacno ispise post i stane. Probao sam bateriju da izvadim da restujem cmos, probao sam da izmenjam memorije, medjutim laptop se samo zakuca i ne reaguje na F2...(normalno hdd je izvadjen, cd rom i tastatura takodjer.)
Nije mi jasno o cemu se radi zato sto post odjednom izbaci poruku i nema nikakvog progresa...

Hvala unapred ! :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 07.06.2010. 13:26 #220616

broj poruka: 12798
Verovatno mu neki hardware pravi problem. Jesi probao da ga startuješ sa isključenim bluetooth-om i wireless-om?

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

ramzesIII ja kao obrisah temu sad vidim i dalje je tu ? 07.06.2010. 16:03 #220662

broj poruka: 1017

Ajde kad je vec i dalje tu, da javnem da sam resio problem.
Ispostavilo se da je jedan od usb portova (ima ih cetiri) bio ostecen i pravio kratak spoj :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs