Kao sto naslov kaze, jednostavno puca odmah nakon pokretanja, tj. ni ne stigne da se pokrene vec samo izbaci `...application has stopped working.....close the program`. Medjutim, kada temeljno pocisitm ATI drivere, onda profunkcionise (!), s tim sto tada ne ocitava podatke sa maticne: voltaze, temperature, ventilatora, itd. (u drugim programima tog tipa svi parametri se uredno ocitavaju) Pokusavam sve i svasta, ali bezuspesno i sve ovo lagano prelazi u frustraciju...mozda negde gresim, dajte neki predlog, svaki savet je dobrodosao.
AMD Phenom II 955BE Gigabyte GA-770TA-UD3 Patriot PGS34G1600ELKA 2x2GB 1600Mhz Gigabyte RADEON X1650 PRO WIN 7 x64 Ultimate AMD OverDrive 3.2.1 ATI Catalyst 10.2 (najnoviji za ovu grafiku)
Certain features of AMD OverDrive™ utility require a motherboard with compatible BIOS version and may not be available on all supported hardware configurations.
Znaci obavezno ACC enable u biosu ,ako nece vidi bios update.mada ne znam sto si zapeo toliko za AOD kada mozes i iz bios-a isto to.
Mislim da i kod mene nisu sve opcije radile dok nisam stavio novi bios (Asus 780 G chipset).Sam AOD je startovao normalno.Probaj da skines i novi ATI southbridge driver 10.5. Dobra je stvar jedino sto mozes svako jezgro pojedinacno da klokujes on line, ali ako stvaris target frekvenciju u bios u i to radi ,CNQ mu obori frekvenciju kada je slab load, to je to ,ne znam sta bi vise radio u AOD. Sve se svodi na to da mu ti stavis neku vecu frekvenciju na kome je stabilan i vise ne diras a sve to moze i u bios u.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.