Fino, fino, samo koliko će ovo raditi...Sećam se kad si postavio link za 4770 da si dobio skoro 9k poena u vantage-u. Ovaj CPU ti daje više od 7k! Odlično, ali mislim da je nepotrebno da ga držiš na toj voltaži. Kako god, svaka čast, uspeo si u svom cilju.
ovo je samo privremeno. moja dilema je bila da li prelaziti na core i 5 i ddr3 platoformu... ili uzeti neku dobru plocu za overklok npr, ostati na ddr2 na 1050mhz koje imam 4 gb, uzeti neki quad i 5850...
odlucio sam se za ovu drugu i ujedno jeftiniju varijantu.
sledeci je verovatno q6600 ali videcemo jos od ponude zavisi:)
Hmm, već si dao pare za drugu ploču koja podržava ddr2, ako ćeš da uzimaš quad, onda uzmi, recimo Q8400, on je ok, mislim da neće imati problem da potera 5850, a ako bude problema, ti ga oC-uj :)
Be the change you want to see in the world.
:: ovo je samo privremeno. moja dilema je bila da li prelaziti na core i 5 i ddr3 platoformu... ili uzeti neku dobru plocu za overklok npr, ostati na ddr2 na 1050mhz koje imam 4 gb, uzeti neki quad i 5850.. :: :: odlucio sam se za ovu drugu i ujedno jeftiniju varijantu :: :: sledeci je verovatno q6600 ali videcemo jos od ponude zavisi: :: ::
Evo sad pogledah skor mog Fenoma na 3GHz pre otključavanja 4. jezgra. 7691 poen u Ventidžu. Pa mi sad reci šta si hteo da dokažeš klokovanjem tog procesora na 4GHz. Taj procesor je truba generalno gledano, pa čak i na 4GHz. A ni sa jednim od ta dva kvada nećeš postići nešto mnogo. U performansama možda i hoćeš, ali u kloku teško.
Koliko ce da isprati kartu zavisi od rezolucije. U 800x600 je verovatno ni i7 nece 100% iskoristiti. U full HD rezoluciji neki prosecan C2D bi bio sasvim dovoljan - barem za igre koje nisu CPU zahtevne, a njih i ovako ima realtivno malo (npr. GTA IV).
:: Koliko ce da isprati kartu zavisi od rezolucije. U 800x600 je verovatno ni i7 nece 100% iskoristiti. U full HD rezoluciji neki prosecan C2D bi bio sasvim dovoljan - barem za igre koje nisu CPU zahtevne, a njih i ovako ima realtivno malo (npr. GTA IV) :: :: ::
svaka cast,lep rezultat...nadam se da ce to tako moci da radi...a sto se tice ostalih,takvi komentari su zbog nekih tvojih stavova,uvreda koje si ranije iznosio sa svim tvojim starim nickovima...zato sada sta god kazes,bilo to lose ili dobro,uvek ces naici na ovakve reakcije drugih...jbg,...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: optimisti hvala, hahahahahahaaha :: :: jbt nikad nijedan pozitivan komentar svaka vam cast...: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.