O Bože, tebe treba banovati opet. Koja ti je ovo po redu tema? Jesi ti kupio ploču samo da bi naterao taj jadni CPU da radi na 4 GHz, iako nema veze koju si voltažu stavio?
pa ima `nas` dosta ovde koji su se izkenjavali dosta vremena pa ih niko nije dirao.!!!!! a i podosta koji su spamovali ko necitavi kako bi nabili sto vise postova,kao da je to merilo necega!!! u svakom slucaju ja bi taj cpu vratio na neki normalniji klok,jer je ovo bas nasvirano!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: to je samo za slikanje, nije stigao poshteno da ga testira :: Ako ga ostavi tako duze vreme moze da se slika :: Svaka chast Maestro :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Koliko se ja sećam, niko do sada nije postavio 10 tema o jednoj ploči za 5 dana. Nek me ispravi neko ako grešim?
The Way It`s Meant To Be Played
:: pa ima `nas` dosta ovde koji su se izkenjavali dosta vremena pa ih niko nije dirao.!!!! :: a i podosta koji su spamovali ko necitavi kako bi nabili sto vise postova,kao da je to merilo necega!! :: u svakom slucaju ja bi taj cpu vratio na neki normalniji klok,jer je ovo bas nasvirano! :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
:: Koliko se ja sećam, niko do sada nije postavio 10 tema o jednoj ploči za 5 dana. Nek me ispravi neko ako grešim :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: pa ima `nas` dosta ovde koji su se izkenjavali dosta vremena pa ih niko nije dirao.!!!! :: :: a i podosta koji su spamovali ko necitavi kako bi nabili sto vise postova,kao da je to merilo necega!! :: :: u svakom slucaju ja bi taj cpu vratio na neki normalniji klok,jer je ovo bas nasvirano! :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: ::
:: Ne računajući još 3-4 foruma pored ovog.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: Koliko se ja sećam, niko do sada nije postavio 10 tema o jednoj ploči za 5 dana. Nek me ispravi neko ako grešim :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: pa ima `nas` dosta ovde koji su se izkenjavali dosta vremena pa ih niko nije dirao.!!!! :: :: :: a i podosta koji su spamovali ko necitavi kako bi nabili sto vise postova,kao da je to merilo necega!! :: :: :: u svakom slucaju ja bi taj cpu vratio na neki normalniji klok,jer je ovo bas nasvirano! :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: ::
:: Jadan procesor verovatno radi na 1.45v, a pritom nemaš ništa od 10ghz a ne od 4ghz.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Sad sam video jbt, 1.55v.... Jesi ti ultrase normalan?????????????????
To je voltaža koju ni Quad procesori sa vodenim hladjenjem nemaju. Taj procesor će da ti radi 10 dana maximum nakon čega ćeš da se vratiš na berzu sa pitanjem koji procesor do 100 evra da kupiš.... C c c...
Ne budi glup, ne treba ti 4Ghz nizašta, ne koristiš rendering engine, ne računaš dinamiku, niti dobijaš dodatne performanse u igrama. Ubićeš taj procesor to ti garantujem 1000%...
Svaka budala može da nabije voltažu na procesoru i da digne OS, tako je i veliki znalac Zajebani se hvalio kako je vrsan overclocker pa je spalio nekoliko procesora... __________________ Scourge of PCBerza
:: Skeletor9=MaestroBG=Ultras1991 ??? WTF @#%$& Ovo si dobro povezao, jbg, propustio si nesuđeni nickname Bananamen...
:: P.S. pa zar Zajebani76, nije onaj Skyov ortak sto je imao LithiumOC? On se cini mi se dobro razumeo u to sto radi, ili ne? Znaš i sam kakvi sve ljudi rade po IT firmama u Srbiji...
:: cekaj malo, stani.. :: :: Skeletor9=MaestroBG=Ultras1991 ??? WTF @#%$& :: :: :: P.S. pa zar Zajebani76, nije onaj Skyov ortak sto je imao LithiumOC? On se cini mi se dobro razumeo u to sto radi, ili ne? :: :: :: D E M I G O D :: ::
:: :: Skeletor9=MaestroBG=Ultras1991 ??? WTF @#%$& :: Ovo si dobro povezao, jbg, propustio si nesuđeni nickname Bananamen.. :: :: :: P.S. pa zar Zajebani76, nije onaj Skyov ortak sto je imao LithiumOC? On se cini mi se dobro razumeo u to sto radi, ili ne? :: Znaš i sam kakvi sve ljudi rade po IT firmama u Srbiji.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh
Za e5200 max temperatura koja bi smela da bude je 70c i samo manje, a max voltaza je 1.45, ali najbolje da se drzi do 1.40 i ispod. A ti sa ovom frekvencijom i ovom voltazom ima tako lepo da s*ebes taj cpu pa ce se posle pitas sta li mu bi. Smanji lepo voltazu stavi nekih 3.2ghz(i to je puna kapa) i uzivaj, batali da secas taj cpu na 4ghz jer nema svrhe, pa ako hoces poslusaj, ako ne onda.........
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.