Imam Toshibu a100 sa nekim Centrinom i Nvidijom na sebi. Napred imam jekove za audio a sa strane svideo od 4 iglice. Na tv aparatu imam cincceve za stereo i video. Dali ja mogu da nabavim kablove gde i posto za sve ovo? Hteo bi da pustam filmove sa titlom i zvukom na tvu pa mi treba neki kabl koji ima svideo na pocetku i cicnc na kraju i zvuk jek na pocetku i 2 cinca na kraju, jeli tako? Kako u panelu za grafiku namestam da mi daje sliku na tvu a na tvu valjda biram onda av kanal?
Pogledaj u prodavnici Mikropr*nc da li imaju, ako nemaju pitaj da ti naprave. U slucaj da treba da ti prave, napomeni im, a verovatno znaju, da dva donja pina(veci razmak) se leme zajedno i idu na masu chincha (spoljasnji omotac) a dva gornja pina (bliza) isto se leme zajedno i idu na signal(iglu) chincha.
A ove za audio mozes naci tamo.
Kad kacis na TV, ukljuci AV kanal, i u Control panelu nV-a u jednoj od opcija imaces Force TV detection. Ako ne uspe, posto hoce neki put da ne prepozna, skini drajvere i opet ih instaliraj (AV kanal da ti bude ukljucen).
nabavio sam opremu pre par dana ali sam do sada uspeo da dobijem samo zvuk na tv aparatu. Kako da podesim panel za nvidia 8 seriju na laptopu da imam sliku na av kanalu? Povezano je preko svideo 4 pinskog na jedan cinc
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.