:: :: imamo isto napajanje i ja sam na mom kucistu stavio corsair nalepnicu na tom mestu : :: :: Papuce `kito` : ) kopija FILA za debila : :: :: Super kuciste ja volim takav dizajn, samo me zanimada li ima filtere za prasinu na usisnim ventovima :: ::
Superiška, ja sam pazario skoro Xigmatek Asgard, sjano midi crno kućište, jedino smaraju led i hdd lampica koje su po jedna iza power i reset dugmeta na različitim stranama kućišta. Mali car ima filtere napred kod rupičastih 5.25 rekova i kod 120mm fan-a koji duva u dskove...šrafles potpuno..bez napajanja, stvarno vredi 3500 +- dinara.
:: :: Superiška, ja sam pazario skoro Xigmatek Asgard, sjano midi crno kućište, jedino smaraju led i hdd lampica koje su po jedna iza power i reset dugmeta na različitim stranama kućišta. Mali car ima filtere napred kod rupičastih 5.25 rekova i kod 120mm fan-a koji duva u dskove...šrafles potpuno..bez napajanja, stvarno vredi 3500 +- dinara. :: :: A XLF-1253 je sjajan fan
..jesta ..odlican je ali mi ovaj top fan nesto slabo duva..uopste se ne oseca na vrhu kucista da izduvava vazduh...inace spojen je na fan speed controler a...
:: ali dobro, ta bocna strana samo lepo izgleda a ne pruza mogucnost za hladjenje.. :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: ::
Ja sam ga platio 50 evra + dao moje staro CM 332...tako da me je ok izaslo...al sam ga sklapao 8 sati ...od toga jedno 4 sata sam se je...ao sa kablovima od napajanja...
:: extra jeeeee!!!!!! :: za te pare bollje ne moze,al nisam video sa fronta kako izgled :: P. :: papuce se do mojega: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
... ima i šmug-šmug analogni tv.. provaljen je skroz... Ok je kupovina za male pare, taj xigma... imam i ja onaj asguard.... ali što mi navlači prašinu na filtere, dupe mi pomera...
:: Nisi valjda u papučama na pijac :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
:: ali malo je to za mene, skupljam pare za nesto bolje : :: :: @ Bax to ti je neki Xigmatek od 170mm sto se dobija uz kuciste.. :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.