Dali je ostecena 4870,moze li se srediti. HELP SERVIS PC
STRANA 1 OD 1
WRC
Dali je ostecena 4870,moze li se srediti. HELP SERVIS PC
13.05.2010. 21:57
T26749
status: user broj poruka: 181
Dali je ostecena kartica? BraT je koristio ATT da je klokne,ja nisam bio tu i koliko sam ukapirao povecao je karticu na 790mhz,memoriju nije dirao,ali koliko vidim att je ocitao mem da je 2000mhz i tako je uradio benchmark.U toku benchmarka cuo se tiho piskav zvuk.E sad na default je rezultat bio
Ja sam inace koristio riva tuner i vidim da pri instalaciji att treba da se stiklira opcija za 4800 seriju,kad sam to odradio sad,procitao je mem na 1000mhz kao sto treba.To je preskocio. Dali se to moze srediti? POZ! HVALA UNAPRED!
Inače te jedva razumem šta si hteo da pitaš. Prvo je ovako, pa onda ovako i sad je ovako, to je preskočio, jel to može da se sredi. Šta da se sredi? __________________ Scourge of PCBerza
Najverovatnije su pistale zavojnice na karti pri velikom FPS-u (tipa 1000+) i to je sasvim normalna pojava ..
To sto je na drugom screen-u score manji mozemo da diskutujemo do sl. nedelje. Prihvati to kao gremline ili sta god. Karti ocigledno nista ne fali i sve je u redu ..
sigurno joj nista nije....pobrljavio drajver.... druga stvar,moguce da ti je neki od tih programa downclockovao kartu.....pa sad daje losije rez.....reinstaliraj sistem i vozi....
Nije joj ništa. Reinstaliraj drajver (uz prethodnu dezintegraciju starog) a ako to ne pomogne onda OS. Nisam u životu video da grafika vrisne na taj način pa ne verujem da je to i ovde slučaj.
kakvo iznenadjenje, ja sam prosto bio ubedjen da je karta ispustila dusu zauvek :PPP
:: ...razumeli smo da je Reinstall rešio sve... možeš da staneš.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.