Ga-6bxc ploca,Cpu Intel neam pojma koji je,ram 64mb itd... Problem je sto se ne pali monitor.Rasklopio sam sve upalio samo plocu sa CPu imam bipove za mem,stavim mem imam bipove za vga ,stavim vga nemam bipove al se monitor ne pali .. Vadio bateriju ,nista nije pomoglo.
Ne vidim zašto bi ploča bila sumnjivija od grafičke? Pre je grafička, ili, bar 50% za obe. Po onome što pokazuje, ploča radi - kad se na nju stavi nešto ispravno... Ostaje ti da za 100€ kupiš od LJubiše Kissiše onu PCI ne E karticu....
:: imam ja neku tnt2 agp, ako ti odgovara nosi j :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Hvala raic ali ne treba,izgleda da je i ploca vrisnula kao sto napisa Pisko jer kad prikljucim komp na ups odmah se pali sam
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.