Probao sam da pronadjem neku preporuku za PC servis ali ovde nisam uspeo. Privatna preporuka je stigla prekasno, kad sam već odneo PC u najbliži servis - Bartec u bloku 44. Zamajavali me 2 puta po deset dana, nisu se javljali kad su rekli, pokušavali da mi uvale drugi HDD koji je radio isto kao i stari i na kraju mi vratili nepopravljen PC ali su zato naplatili svoju `popravku` 1200 dinara sa obrazloženjem da je `njihov HDD ispravan` ! Jednom rečju, nisu stručnjaci za kompjutere ali za prevare jesu !
Ja ću verovatno posle ovog iskustva da kupim novu mašinu, ali ne bi bilo loše da neko ko ima bolje iskustvo preporuči drugim sapatnicima neki pravi servis.
Zasto bi nosio celu masinu zbog popravke HDD-a??? __________________ Scourge of PCBerza
:: Probao sam da pronadjem neku preporuku za PC servis ali ovde nisam uspeo :: Privatna preporuka je stigla prekasno, kad sam već odneo PC u najbliži servis - Bartec u bloku 44 :: Zamajavali me 2 puta po deset dana, nisu se javljali kad su rekli, pokušavali da mi uvale drugi HDD koji je radio isto kao i stari i na kraju mi vratili nepopravljen PC ali su zato naplatili svoju `popravku` 1200 dinara sa obrazloženjem da je `njihov HDD ispravan` :: Jednom rečju, nisu stručnjaci za kompjutere ali za prevare jesu :: :: Ja ću verovatno posle ovog iskustva da kupim novu mašinu, ali ne bi bilo loše da neko ko ima bolje iskustvo preporuči drugim sapatnicima neki pravi servis :: :: Slobodan Kaludjerovi :: ::
E, da sam ja znao šta je, sam bih ga popravio. Krenuo je da mi se pojavljuje plavi ekran pri dizanju sistema. Ja kao običan korisnik umeo sam da probam da reinstaliram OS i da proverim da nije RAM memorija. Pošto je to bilo OK, rešio sam da ga predam stručnjacima da provere šta je. `Stručnjaci` ustanovili da je HDD pa ga zamenili, kad ono opet isto. BTW, upravo sam ustanovio da su mi vratili uništeni HDD, ukoliko je to uopšte moj stari HDD - valjda da dokažu da moj HDD nije valjao. Ne mogu još da verujem, kakvi hohštapleri !
ni jednog ortaka, komsiju ili rodjaka koji se iole razume u racunare? Ja sam uvek imao vise njih kad god je iskrsao neki problem sa kompom dok i sam vremenom nisam krenuo da se zanimam za racunare.
A sto se tvog iskustva tice - jbg, nisi jedini kome se desilo tako nesto. Obicno ljudi koji nisu upuceni najvise najebu. U svakom slucaju, dobro je sto si podelio to sa nama, nekome ce sigurno znaciti za ubuduce.
jes da je van teme ali reci ti meni od cega ja da zivim? od pc berze? ekstra ako je tako otvoricu servis i koji god prob da imam pravo na pc berza i cekam da me neko gadja sa necim!!!!
Necu da ruzim nikoga ali zbog ovakvih foruma servisi prpadaju i vise nema pravoga servisa, narvno cast izuzecima! Ok treba potraziti posavetovati se ali ak je neko nestrucan netreba se ni truditi da nebi nesto zajebao!!!! A sutra ako mi crkne tv ja cu ovde na pc berzu, ustvari zeni crkla pegla pusta vodu tefal je pegla moze li mi ko pomoci da je poravim ? koji cu djavo u servis i onako su svi oni bzvz i nemaju pojma!
opet baj d vej ima ljudi koji mogu potvrditi sta ja radim i veroavtno sam za te svari koje radim izmislio nauku za mnoge! pa nisam uzeo da poravljam peglu nego je sutra nosim u servis!
:: ...mogli smo gomilu saveta da ti damo oko mashine :: :: Ubuduce kad imash problem, pravac PCBerza, i postavi novu temu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
ja cu da ti sredim peglu donesi sutra cekic,pajser i po kilo super lepka i bice kao nova:D
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: jes da je van teme ali reci ti meni od cega ja da zivim :: od pc berze :: ekstra ako je tako otvoricu servis i koji god prob da imam pravo na pc berza i cekam da me neko gadja sa necim!!! :: :: Necu da ruzim nikoga ali zbog ovakvih foruma servisi prpadaju i vise nema pravoga servisa, narvno cast izuzecima :: Ok treba potraziti posavetovati se ali ak je neko nestrucan netreba se ni truditi da nebi nesto zajebao!!! :: A sutra ako mi crkne tv ja cu ovde na pc berzu, ustvari zeni crkla pegla pusta vodu tefal je pegla moze li mi ko pomoci da je poravim :: koji cu djavo u servis i onako su svi oni bzvz i nemaju pojma :: :: opet baj d vej :: ima ljudi koji mogu potvrditi sta ja radim i veroavtno sam za te svari koje radim izmislio nauku za mnoge! pa nisam uzeo da poravljam peglu nego je sutra nosim u servis :: :: :: :: ...mogli smo gomilu saveta da ti damo oko mashine :: :: :: :: Ubuduce kad imash problem, pravac PCBerza, i postavi novu temu.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
ma i to sto kazes ko ``be servis, imace ana glanc novu peglu uz pomoc stapa i kanapa!!!!!!
:: ja cu da ti sredim pegl :: donesi sutra cekic,pajser i po kilo super lepka i bice kao nova: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: jes da je van teme ali reci ti meni od cega ja da zivim :: :: od pc berze :: :: ekstra ako je tako otvoricu servis i koji god prob da imam pravo na pc berza i cekam da me neko gadja sa necim!!! :: :: :: :: Necu da ruzim nikoga ali zbog ovakvih foruma servisi prpadaju i vise nema pravoga servisa, narvno cast izuzecima :: :: Ok treba potraziti posavetovati se ali ak je neko nestrucan netreba se ni truditi da nebi nesto zajebao!!! :: :: A sutra ako mi crkne tv ja cu ovde na pc berzu, ustvari zeni crkla pegla pusta vodu tefal je pegla moze li mi ko pomoci da je poravim :: :: koji cu djavo u servis i onako su svi oni bzvz i nemaju pojma :: :: :: :: opet baj d vej :: :: ima ljudi koji mogu potvrditi sta ja radim i veroavtno sam za te svari koje radim izmislio nauku za mnoge! pa nisam uzeo da poravljam peglu nego je sutra nosim u servis :: :: :: :: :: :: :: ...mogli smo gomilu saveta da ti damo oko mashine :: :: :: :: :: :: Ubuduce kad imash problem, pravac PCBerza, i postavi novu temu.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
...a to da servisi propadaju zbog foruma je stvarno smesna. Sutra kad ti bude crkao jedan fan u kucistu ti nosi celu masinu da ti srede to, i ubuduce nemoj onda da se zalis na forumu... __________________ Scourge of PCBerza
:: jes da je van teme ali reci ti meni od cega ja da zivim :: od pc berze :: ekstra ako je tako otvoricu servis i koji god prob da imam pravo na pc berza i cekam da me neko gadja sa necim!!! :: :: Necu da ruzim nikoga ali zbog ovakvih foruma servisi prpadaju i vise nema pravoga servisa, narvno cast izuzecima :: Ok treba potraziti posavetovati se ali ak je neko nestrucan netreba se ni truditi da nebi nesto zajebao!!! :: A sutra ako mi crkne tv ja cu ovde na pc berzu, ustvari zeni crkla pegla pusta vodu tefal je pegla moze li mi ko pomoci da je poravim :: koji cu djavo u servis i onako su svi oni bzvz i nemaju pojma :: :: opet baj d vej :: ima ljudi koji mogu potvrditi sta ja radim i veroavtno sam za te svari koje radim izmislio nauku za mnoge! pa nisam uzeo da poravljam peglu nego je sutra nosim u servis :: :: :: :: ...mogli smo gomilu saveta da ti damo oko mashine :: :: :: :: Ubuduce kad imash problem, pravac PCBerza, i postavi novu temu.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
ziveces od zamene cipova na maticnim plocama i grafikama, spsavanja podataka sa umrlih hard diskova... sto, ja ne umem da otvorim trafiku i naplacujem uslugu promene hard diska i instaliranja piratskog windowsa za 1000+ dinara? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Kad sam hteo da vidim zasto su zaglavila vratnca na Sony kameri, preko telefona mi kazu da je samo provera 50 evra. A kamera bila stara 7-8 godina (ne vredi mozda ni tih 50 evra). U servisu u Austriji, rasklopili, ocistili, podmazali i rekli da se kamera vise koristi, jer od retkog koriscenja hoce mehanizam da zaglavljuje. Cena usluge = 0 evra. Naravno da sam u istoj radnji kupio sledecu kameru (isto Sony). A u toj je bila kupljena i ova `pokvarena`.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.