drugar mi je ostavio komp na kojem je neophodno reinstalirati XP jer je prepun virusa. e sad, problem je u tome shto BIOS uopshte ne mozhe da se pokrene, tachnije DOS okruzhenje uopshte ne prepoznaje tastaturu. ne reaguje ni na TAB/DEL kako bi se startovao BIOS, kao ni na kursorske tastere na sledecem ekranu gde je moguce izabrati normal ili safe mod. probali smo nekoliko tastatura, shto USB, shto standardnih. dakle, nije problem u neispravnoj tastaturi.
Otkud ti ovoliko aktivan, pustili vam internet :), po fazonu zatvorenici u zatvoru imamo bazen skacemo na glavu, a kada smo dobri puste nam vodu :).
Pozdrav!
:: clear cmos,i to sa baterijom van lezista bar 5 minuta :: Medjutim nesto tu meni smrdi na juznjaka :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
ako ne uspe ovo sto su ti rekli, lepo poskidaj sve osim procesora, rama i grafike...naravno i napajanje...ali prethodno povadi i ocisti kontakte...ako nisi vican ne pipaj
Lala 4ever! Ma desu nam bre pustili,imam sat vremena pre neko mi pocne sex na ex i sas sirom gibanica.Kod nas je sada 14h,a od pola tri do 01 necu stati. Inace ovo zadovoljstvo me vec sada kosta preko 10$.
Inace sha ima novo u Cacak? :))
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Otkud ti ovoliko aktivan, pustili vam internet :), po fazonu zatvorenici u zatvoru imamo bazen skacemo na glavu, a kada smo dobri puste nam vodu :) :: :: Pozdrav
Lol nema nista :). Jbg, ne razbacuj se bas sa parama, cudi me kako nema na brodu wireless :).
Pozdrav!
:: Lala 4ever! :: Ma desu nam bre pustili,imam sat vremena pre neko mi pocne sex na ex i sas sirom gibanica.Kod nas je sada 14h,a od pola tri do 01 necu stati :: Inace ovo zadovoljstvo me vec sada kosta preko 10$ :: :: Inace sha ima novo u Cacak? :) :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Otkud ti ovoliko aktivan, pustili vam internet :), po fazonu zatvorenici u zatvoru imamo bazen skacemo na glavu, a kada smo dobri puste nam vodu :) :: :: :: :: Pozdrav :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.