od maticne do bocne strane imam 18cm(15,5 ako dbijem bocni fan-koji mogu i da skinem) staje li mi tu CM tx3??? koliko je on tezak?? i jos jedno pitanje za nekog ko je imao ili ima-kako hladi intel C2D E8400 i na kojim klokovima???
Hladjenje Intel-a tj bilo kojeg CPU-a zavisi od tvojih potreba i afiniteta.Mozes ti CPU da drzis i na stock cooler-u a mozes da kupis i neki dobar aftermarket cooler.. E8400 je dobar clocker.I sa C0 revizijom tj stepopingom ces imati minimalnih 4.0 Ghz stabilno pa sve preko zavisno od primerka..E0 razbija kako se OC-uje,brutalno dobar CPU.
:: od maticne do bocne strane imam 18cm(15,5 ako dbijem bocni fan-koji mogu i da skinem :: staje li mi tu CM tx3?? :: koliko je on tezak? :: i jos jedno pitanje za nekog ko je imao ili ima-kako hladi intel C2D E8400 i na kojim klokovima???
CM tx3 moze da stane ko iz sale i sa bocnim ventilatorom.CM tx3 kod mene na intel i5 750 drzi 29C u idle rezimu,naravno nije nista klokovano i plus imam dve 12-ice u kucistu.Za 16 eura vrlo isplativ kuler.
Reci mi samo jel ti blokira TX3 prvi slot za DDR? Moram uskoro da uzmem jos 2x2GB DDR3 a Megahalems mi blokira jedan slot...
Imam Asus Maximus III, nije ista ploca ali je isto P55 chipset pa je verovatno i razdaljina DDR slota ista...
EDIT: Sad sam izmerio. Fali mi 6mm da se otkrije DDR slot. Megahalems sa fan-om je 10cm... TX3 je 7.6cm a Hyper212+ 7.7 tako da mogu oba.
Samo bedak mi je sto moram da menjam ovako dobar cooler
__________________ Scourge of PCBerza
:: CM tx3 moze da stane ko iz sale i sa bocnim ventilatorom.CM tx3 kod mene na intel i5 750 drzi 29C u idle rezimu,naravno nije nista klokovano i plus imam dve 12-ice u kucistu.Za 16 eura vrlo isplativ kuler :: ::
Ne smeta kao sto si i sam video,znaci kuler ne pokriva nijedan Ram slot kod mene na Asus p7p55d.Steta za Megahalems..
:: Reci mi samo jel ti blokira TX3 prvi slot za DDR? Moram uskoro da uzmem jos 2x2GB DDR3 a Megahalems mi blokira jedan slot... :: :: Imam Asus Maximus III, nije ista ploca ali je isto P55 chipset pa je verovatno i razdaljina DDR slota ista.. :: :: EDIT :: Sad sam izmerio. Fali mi 6mm da se otkrije DDR slot. Megahalems sa fan-om je 10cm.. :: TX3 je 7.6cm a Hyper212+ 7.7 tako da mogu oba. :: :: Samo bedak mi je sto moram da menjam ovako dobar cooler :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: CM tx3 moze da stane ko iz sale i sa bocnim ventilatorom.CM tx3 kod mene na intel i5 750 drzi 29C u idle rezimu,naravno nije nista klokovano i plus imam dve 12-ice u kucistu.Za 16 eura vrlo isplativ kuler :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.