iskopao sam kod drugara u garazi neko staro kuciste, tripujem da ga picnem malo, a ulozim novca jos manje. evo malo slika, losa je kamera jbg, ali razaznaje se sta je sta. napajanje moram da izmestim u gornji deo gde su sad ona dva venta, a 12cm vent da stavim na mesto predvidjeno za napajanje. ispod napajanja cu naravno proseci rupu za kuler. to je zasad jedino sigurno. na prednjoj dole postoji jedno mesto za 8cm. planiram zasad jos u bocnu 2x12cm jedan iznad drugog. otvoren sam za sve sugestije.
Ako ovo uspes da picnes, svaka ti cast... ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
mnoooogoo su lose slike, nije tako gadno kao sto izgleda. sutra cu valjda da uzmem aparat pa da ga slikam lepo ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Ako ovo uspes da picnes, svaka ti cast... :: __________________________________________________________ :: ...Away from life, away from light, under your wings... :: ::
s obyirom da ce mi napajanje biti odvojeno u gornjoj pregradi, javlja se problem: ocz vendeta@am2 moze da gura vazduh samo na gore u lim ili na dole u graficku. kako je bolje da postavim rupu na zadnjo stranici za case fan? crtez: http://img714.imageshack.us/i/cooler.jpg/ mogu i da izbusim i rupu u limu koji odvaja napajanje od ploce, ali nemam alat da to odradim `kao fabricki`, morao bih brusilicom da izrezem cetvrtastu rupu, to mi je najmanje draga opcija, ali ako bas mora... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
GTX vec cuci, nisam mogao da iskuliram, cim sam dosao kuci sve sam sklopio da vidim kako izgleda :))) ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: lepo,lepo,podrzavam ideju modovanja...Jos kad cucne ona GTX grafulja..iihhih :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.