Restarujem komp, zabije plavi ekran i restartuje se u vecnost... Bootujem sa xp sp3 cd-a i mrtvi je mrak na monitoru sve dok ne zavrshi loadovanje drivera ili sta vec radi...
Grafika je gf4 mx 420 (soft modovana u quadro) pasivno hladjenje kupljena za dve pakle cigara pre godinu dana kad je crkla gf4 ti4400...
Komp je prastar pa bi moglo biti svashta....ali sam vec imao slicno ponasanje sa nacetom grafikom na drugom kompu pa cini mi se da je to...
Povadio sam sve sem grafike i jednog stapa rama i ne pomaze...
Ostatak kompa je... amd athlon 1800+ (menjana pasta skoro, load 58c) 512mb kingston 400 asus a7v333 liteon dvdrw dva maxtora 40+120gb zito 400w
Pitam da ne instaliram win ako nema potrebe, vec samo da gurnem neku grafiku i teram dalje ako je to....
:: Al si drkadžija, stvarno nemam reči... :: :: :: :: :: :: Kad se pojavi stisni pauzu... :: :: :: :: :: Hm...a kao da ga uhvatim? Jedva da ga i vidim, nestane za delic sekunde.. :: :: :: :: :: ::
to kaze, kao hard...moguce ali sto je crn ekran u win setup dok loaduje drivere? (prvi put vidim takvo ponasanje), posle kad udje u setup normalno je...
A i to što kažeš, a ako ne stisne pauzu na vreme nek premota pa ponovo...
:: Ma opusteno, subota je posle podne..... :: :: :: :: Al si drkadžija, stvarno nemam reči... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kad se pojavi stisni pauzu... :: :: :: :: :: :: :: Hm...a kao da ga uhvatim? Jedva da ga i vidim, nestane za delic sekunde.. :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.