nasvirao sam aII 245 na nekih 3.77/1.45v sa boxom, radi ali linx ne prolazi... stabilno 24/7 - 3.62/1.45V kupim vendetu II (2880din.), spadne temperatura poprilicno (ne secam se tacno, ali sigurno bar 15ak pod opterecenjem) ne mogu da zatvorim kuciste, previsok kuler za 1cm, postuje preko 4 ghz, stabilan opet na istih 3.62/1.45V!!! ostaje mi da se tesim da je kuler tisi (mada mi ni box nije smetao), da imam dobar kuler za neki buduci sporet... ... i da se ceskam za 3 crvene dok ga gledam kako blista in all his glory u otvorenom kucistu... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Ne znam sad s kojim ciljem je ovo postavljeno, da li ocekujes da ti jos neko potvrdi da si ispao glup za sve pare ili lukavo opipavas treba li nekome nova vegeta II
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ja sam se na vreme obezbedio da mi se tako nešto ne desi kada u bliskoj budućnosti budem uzimao neku dostojnu zamenu za Hyper TX-a. Jeste da me je to zadovoljstvo (dole iz potpisa) koštalo ko svetog Petra kajgana (150€), ali sam barem miran na duže vreme. A, ti, imaš odličan kuler i dobar OC, samo nemoj da se zalećeš sa tih 4GHz, kao kolega Zvezdaš. E sad tih 1cm jeste problem, ali bigaJe, šta da se radi.
@raic: ma jok, necem da prodavam, samo nemam kome da se pozalim, friends&family me gledau bledo, nije im jasno kako neko uopste moze da baci 3k na kuler @athlon87: prolazi post (bios) na 4 i nesto ali puca u windowsu, win radi na 3.9, linx na 3.62, sa boxom je win radio na 3.77, linx isto 3.62 @skar: mislio sam o tome, ali nemam dobar alat da prosecem cetvrtastu rupu ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
pa jbg valjda znas nekog,ko ima i zna...mozda jos dotera da sve izgleda kao da si hteo tako :D a to sto te gledaju nema veze...mene uvek tako gledaju,valjda zato sto i nisam normalan
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: @raic: ma jok, necem da prodavam, samo nemam kome da se pozalim, friends&family me gledau bledo, nije im jasno kako neko uopste moze da baci 3k na kule :: @athlon87: prolazi post (bios) na 4 i nesto ali puca u windowsu, win radi na 3.9, linx na 3.62, sa boxom je win radio na 3.77, linx isto 3.6 :: @skar: mislio sam o tome, ali nemam dobar alat da prosecem cetvrtastu rup :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
zato je tu imgnMOD. Kontaktiraj ga na mail,siguran sam da ce ti izaci u susret i odraditi sve sto ti treba oko stranice,po nekoj pristupacnoj ceni...Kad si ovoliko para dao sta je jos koji dinar da to izgleda stvarno nabudzeno...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: @raic: ma jok, necem da prodavam, samo nemam kome da se pozalim, friends&family me gledau bledo, nije im jasno kako neko uopste moze da baci 3k na kule :: @athlon87: prolazi post (bios) na 4 i nesto ali puca u windowsu, win radi na 3.9, linx na 3.62, sa boxom je win radio na 3.77, linx isto 3.6 :: @skar: mislio sam o tome, ali nemam dobar alat da prosecem cetvrtastu rup :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Izgleda visimo previše po forumima, do pre par godina i 60e za recimo procesor mi je za sopstvene potrebe bilo mnogo: ma bitno da radi ko ga jebe, a sad mi je i 160 malo, skoče apetiti od tolikog žvalavljenja o hardveru.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ako nije komp, onda su kola, ako nisu kola onda je nesto trece, bitno da se ima najveci... frojd bi imao svasta da kaze na tu temu... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Izgleda visimo previše po forumima, do pre par godina i 60e za recimo procesor mi je za sopstvene potrebe bilo mnogo: ma bitno da radi ko ga jebe, a sad mi je i 160 malo, skoče apetiti od tolikog žvalavljenja o hardveru :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
...i sumnjam da bi nam se išta od toga dopalo... Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
K&N mu nece podici brzinu, on samo daje zvuk kao da je azdaja... Nego da reprogramira tu turbinu, poveca smesu vazduha i da ga natera na 5GHz... Jes da ce da mu smanji vek trajanja, al ko te pita... Svejedno ce sve menajti za par godina...
to je najbolje,imati kuler koji je 2x skuplji od kucista:D u moju Lexu-s stane jedan mrtav cetnik i 6 malih kineza... dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Još kad bi šest malih kineza mogli da ubiju jednog četnika
:: to je najbolje,imati kuler koji je 2x skuplji od kucista: :: u moju Lexu-s stane jedan mrtav cetnik i 6 malih kineza.. :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: 3k za Vendettu mogao si bar 5k za neko normalno kuciste u koje staje.... :: ::
prvo da skupim za 5770, a kako sam krenuo dok skupim kostace 5k :( ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
e da je dvaput, ovo kuciste je od PII, iskopano iz `groblja brand name racunara` iz ortakove garaze... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: to je najbolje,imati kuler koji je 2x skuplji od kucista: :: u moju Lexu-s stane jedan mrtav cetnik i 6 malih kineza.. :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: 3k za Vendettu mogao si bar 5k za neko normalno kuciste u koje staje.... :: :: :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: http://tinyurl.com/y92ufs :: :: http://tinyurl.com/yka26c :: :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.