dakle, zadnjih par dana, dok slusam muziku i npr surfujem webom google chrome-om
pesme koje pustam na WMPlayeru imaju defekte npr dok otvara novi tab, ili skrolujem stranicu, ili slicno, defekti u vidu prekidanja, usporenosti pustanja, anomalija .)
sve mi to vuce na trokiranje i seckanje OS`a
Znaci ne vidim zbog cega bi se tako nesto desavalo, temperature cpu/mb/hdd/gpu-a ne prelaze 40 C u desktop varijanti, .S
Na disku C mi je ostalo prazno 3 GB ?
Kada pomeram skrol browzera, CPU usage skoci na 88 %
imam 36 procesa zajedno sa Chrome-om i WMPlayerom, i MSNom :S
Tune up radim povremeno, Defragmentaciju tu i tamo, jutros sam radio, ali je jedan deo ostao i dalje crven i fragmentovan, mada i pre je bilo tako pa nije ovako trokirao :@
neki ljudi jednostavno NE ZNAJU da koriste windows, za njih nije ni Win7, za njih nije ni DOS, pitam se kako se meni XP ne raspada posle 2 god. akanja i instaliranja raznoraznog softvera, najbolje po svaku cenu i za svaku sitnicu reci `ma instaliraj Win7, koj ce ti taj raspali XP`...mozda je nekome bas potreban BAS XP.
@markozutic probaj system restore, nema potrebe da cistis Cashe Chrome-a...ako ti nije ukljucen sysrestore, ne gine ti Format-C, ali FULL!
::Dok sam ja koristio Win XP najduze sto je radio normalno je do godinu dana i onda pocne da se raspada ::Znaci format C: i moj predlog ti je Windows 7.:
cash ja imam naviku da citstim jer je to sve nepotrebno na racunaru, a probaj F8 kad se dize sistem pa idi na last known good configuration, ocisti sa necim TEMP (TUNEUP)
Neznam meni XP radi vec tacno 4 godine :D `promenio je 3cpu, 2 grafike :D i dobio jos 1GB rama :D HDD-ove da ne pricam` tako da sve vise odlazem seobu na 7... ali je neizbezno zbog rama i ovako me je isekao za 700mb :D
:: Dok sam ja koristio Win XP najduze sto je radio normalno je do godinu dana i onda pocne da se raspada :: :: Znaci format C: i moj predlog ti je Windows 7 :: :: ___________________________________ :: :: Ne treba jesti na prazan stomak. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.