POZ! Uzeo sam ovaj kuler i za pocetak klokno proc na 3.6,temp u idle 15-16,u loadu do 25 igrajuci crysis warhead,u jednom trenutku su mi se pojavili kao bag u igri truglovi u jednolicni bojama,jednostavno se gubi poneki deo okruzenja,temp. su OK. Povecao sam kasnije na 3.8 i tu primecujem kao sitne fleseve sporadicno dok se krecem kroz igru.Ne znam dali je u pitanju igra ili mozda ram? tu mi se nije desio slucaj sa tim trouglovima. PROC je na 3.8 sad,napon 1.328 memory clock 423mhz,nju sam u biosu stavio na auto. Ostatak masine je 4870gs gainward,p5q,650w cmaster extreme.
Koje temprature??? 15-16 u iddle a u loadu 25? Pa to je prosto nemoguce, ne znas ti lepo da pogledas... Instaliraj Real Temp i gledaj TEMPERATURU JEZGARA a ne cpu... Ti si gledao CPU TEMP, a gleda se Core Temp... Mora u iddle da bude bar 35-40c a u loadu oko 50-60c...
poslusaj palmenka, mada moze da bude i do igre, ja sam igrao krizu I i na kraju na brodu pred sam kraj kad se izadje na palubu grafika je poludela skroz, cela igra isla glatko i na kraju neke retardirane boje, sece na min podesavanjima, pritisnem tilu kad ono prijavljuje milijardu gresaka, igrao na 4870 i PII 940
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.