...al moze da bude..Napajanje (mada male shanse) .... mozda HDD zakucava (isto male shanse)... Procesor se pregreva....... Memorija crkava ili crkla..... Pa izaberi od ovoga shta ti odgovara....
ako ti ulazi u windows i tamo se zamrzne slika posle 2-3 min, za pocetak je neizbezno instaliranje novog windows-a, ako instalacija prodje uspesno, kao i instaliranje drajvera, znaci da je sve OK.
Da bi pre toga proverio jos jednom sistem, udji u SAFE MODE (kad upalis komp, pritiskas F5 na tastaturi, pa enter na SAFE MODE).
::kAD SE UPALI KOMP RADI JEDNO 2 3 MIN I ZAMRZNE SLIKU ,DA LI NEKO ZNA STA BI MOGLO DA BUDE:
:: ako ti ulazi u windows i tamo se zamrzne slika posle 2-3 min, za pocetak je neizbezno instaliranje novog windows-a, ako instalacija prodje uspesno, kao i instaliranje drajvera, znaci da je sve OK :: :: Da bi pre toga proverio jos jednom sistem, udji u SAFE MODE (kad upalis komp, pritiskas F5 na tastaturi, pa enter na SAFE MODE) :: :: ::kAD SE UPALI KOMP RADI JEDNO 2 3 MIN I ZAMRZNE SLIKU ,DA LI NEKO ZNA STA BI MOGLO DA BUDE:
...a ja bih pre svega otvorio stranicu kucista i pogledao koliko prasine ima u CPU i GPU hladnjaku, pa tek onda radio sledece... jer to me navodi da zakuca sistem zbog pregrevanja CPU-a pre svega... taman mu treba toliko da se zagreje, ako ovaj ne hladi...
Pozz...
ne, bratac, za SAFE MODE koristio sam F8 samo na jednoj matoroj Epox ploci (8RDA6+PRO), sem te ploce, na svim plocama na kojim sam radio je F5, zato sam i rekao F5, na ovoj sad ploci koju imam (ASUS) je F5, no, bilo kako bilo, neka bude F5 ili F8 .
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.