..naime hteo sam da kupim CM Hyper 212 ali posto on ne moze da stane u moje kuciste uzeo sam TT V1.E sad me zanima da li je ovaj TT dostojna zamena za CM ili sam se zeznuo ?
:: Kazem razlika je velika u temperaturi i to na stetu ovog TT V :: 212 je bolji kule :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Pa j...ga,uzeo bih ja 212-cu ali bi morao da otvorim kuciste sa strane a to mi se bas ne svidja,zato sam se i odlucio za V1.U poredjenju sa mojim prethodnim Hyper TX2 hladniji je u startu 10-tak i vise stepeni, a pod linx-om pod full load-om i citavih dvadeset tako da mislim da ce mi to biti dovoljno za klok(trenutno sve na def. zbog Kingston Value memorije).
Hvala na odgovorima ali mi je sumnjivo da je 212-ca toliko bolja od V1 pogotovo sto su tu negde sa cenom,a i ovaj V1 dosta robusno deluje sa ovim dual v hladnjakom.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.