poz problem je sledeci kada vucem mis po desktopu u levu stranu i gore ,mis dodje do kraja monitora i tu stane ,nece dalje i vidi se golim okom a kad krenem misem na desnu stranu i dole mis se izgubi i nema ga(dodjem do ivice monitora tj.desktopa i on ode dalje ne vidi se vise) kao da fale desna i donja ivica sta bi moglo biti i kako to da namestim hvala svima
Imaš analogni monitor, na kojem se ručno podešavaju ivice, veličina, geometrija i položaj slike na ekranu. Kod tebe su dve strane `poravnate` sa ivicom monitora, a dve su `spuštene` ili pomerene, kako hoćeš. Nađi podešavanja monitora - na tasterima monitora, smanji sliku tako da bude uža od ivica monitora na sve četiri strane, a onda polako, pozicioniraj sliku i raširi je do granica. Osim ovoga, (mada to važi samo za desnu ili levu stranu monitora), može ovo da se dešava i kada instaliraš i uključiš dva monitora ili monitor i TV, pa je podešeno na extended desktop ili opcija da je dozvoljeno da prozori beže izvan fokusa ili izvan monitora, podešavanje i nazivi zavise da li se radi o ati ili nvidia karticama....
:: Imaš analogni monitor, na kojem se ručno podešavaju ivice, veličina, geometrija i položaj slike na ekranu. Kod tebe su dve strane `poravnate` sa ivicom monitora, a dve su `spuštene` ili pomerene, kako hoćeš. Nađi podešavanja monitora - na tasterima monitora, smanji sliku tako da bude uža od ivica monitora na sve četiri strane, a onda polako, pozicioniraj sliku i raširi je do granica :: Osim ovoga, (mada to važi samo za desnu ili levu stranu monitora), može ovo da se dešava i kada instaliraš i uključiš dva monitora ili monitor i TV, pa je podešeno na extended desktop ili opcija da je dozvoljeno da prozori beže izvan fokusa ili izvan monitora, podešavanje i nazivi zavise da li se radi o ati ili nvidia karticama... :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: prvo sam i probao da podesim na monitoru ali mi nije poslo za rukom,ili nisam radio kako treb meni jesu dva monitora povezana tj. tv i monitor ,grafa mi je atijeva evo malo poblize pa omagaj ,sta mi je raditi i hvala ti
ne razumem sto je to problem. Da bi mogao da `dohvatis` svaki pixel na monitoru, vrh misa mora da padne na njega. A posto je vrh strelice u gornjem levom uglu, normalno da ostatak mora da ode van granica. I meni je tako, al mi je to do sad delovalo logicno, sad si me zbunio... :)
:: Jel ti uključeno extend desktop onto second monitor ili nešto slično ili ti stoji na clon :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: pise mi u selected display Sync master extended
:: Stavi na clone, naravno ako nisi baš hteo da širiš desktop na t :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: namestio sam i sad je OK hvala ti mnogo a kad budem hteo da vratim kao sto je bilo sta onda da radim
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.