Jel to kod tebe p5q,vidim da si okrenuo napajanje ,da li zbog bolje cirkulacije vazduha ili nisi imao izbora zbog spajanja kablova? Imam je i ja,planiram uzeti 212 plus
a ja mislim da bi napajanje trebalo ovako da stoji ako nemas neko busno kuciste odozdo i busan sto na kojem se nalazi kuciste jedino tada treba da stoji obrnuto
Vrlo moguće je da ako nema filtera kod tog otvora gde je napajne da ovaj fan u uvuče sve i svašta u napajanje. U ovom slučaju je problem što topao vazduh iz kućišta `hladi` napajanje, ali i to je bolje nego da se akumulira prašina, dlake i ko zna šta još u njemu.
Asus P5QL-E je u pitanju. Napajanje sam stavio na gore, zbog protoka vazduha. Ka bih ga stavio na dole, ne bi imalo nikakvu ventilaciju i grejalo se. Ovako, izvlači topao vazduh iz grafike, a i ne greje se, što je čudno.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.