Moze neko malo da me uputi kako da overklokujem ovu memoriju Ploca ja asus m2n-e Istalirao sam win 7 i trosi vise rama pa rekoh da probam da ubrzam memoriju pa da vidim hoce li raditi bolje : )
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Pa iskljuci resurse koji su ti nepotrebni u Win 7 i trosice manje.A ubrzanjem memorije neces nista postici a kamo li nadoknaditi kolicinu utrosene. Nema potrebe za OC!
Ta memorija moze da se ocuje ali samo do nekih 1ghz, ja imam takvu i podigao sam je na 1ghz stabilno radi ali se greje vise nego normalno, tako da nije preporuchljivo bash. Sve to radis iz biosa, ali ako ne znas kako i gde onda nemoj nista da mrchkash, iskreno ti kazem. ako ti win prepuni memoriju(kao sto je meni u toku igranja)lepo odi i uzmi jos giga dva, mada su te memorije otisle sad u ***** materinu sa cenom skroz nenormalna cena. tako da mozes da uzmes neku obichnu 2 gigabajta sa slicnim odlikama i bice ti dovoljno za nadalje. pozdrav
E odlichno, bas sam hteo da trazim nesto za optimizaciju svih onih nepotrebnih servisa, pa cu bas onu stranu sa servisima da primenim ovih dana. Veoma korisno, pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.