Zvao sam, (atom,gigatron,vip,winwin) niko nema. Ako neko zna gde ima da se kupi, neka javi. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Trebalo bi da ima OCz Freeze u Novi. Ja kad sam pre oko mesec dana trazio ovu pastu, nigde nisam mogao da je nadjem. Jedino je Nova Computers imala na stanju.
opterecujes se previse, zbog obicne paste, zavrsice ti posao i Xigmatek i Noctua i AC i Thungsram i usram itd..Ja bih ti preporucio da odes lepo u ComputerDream i nadjes Titan GOLD ili Siver pastu, ja ih koristim vec deceniju, za sve moguce procesore i ostalo i zadovoljan sam strukturom, tempreaturama i lakim nanosenjem, a bogami gramazi, ne mogu da potrosim nikako..
@imarkovic Ma ne opterecujem se, ali ako znam da su ove dve `najbolje` sto da ih ne uzmem. Upravo si mi i ti preporucio neke koje koristis, a to je opet neki brend.
@irena007 Hvala, dugujem ti pice, a-maze ima ocz freeze. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.