Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
cudan problem sa napajanjem...
STRANA 1 OD 1
budrak cudan problem sa napajanjem... 22.03.2010. 20:23 T25473

status: user
broj poruka: 250

pozdrav svim forumasima!
imam napajanje lc power 450w...sa njim radi athlon x4 620, 2gb mem i asus 4770 formula...i tako vec par mesesci sve radi super...od pre 2 dana kada sam ukljucio komp samo mi je na crnom ekranu gore izbacio crvenim slovima kao da nije prikljucena struja sa napajanja na graficku i tako treperi to napisano...naravno,sve sam proverio i sve je regularno prikljuceno,znate onaj dodatni jack za struju sa strane na grafickoj,ali nista ne pomaze...promenim ja grafiku i ubacim neku najslabiju g-force 7200...ona se napaja samo sa pci-expres slota,ne zahteva dodatno napajanje i sve radi super! ubacim ponovo 4770 i opet nece da radi,samo izbaci ono obavestenje...e sad,da li je moguce da napajanje rikne ovako,samo polovicno...da nece da radi dodatni jack za grafiku a bez toga radi sa slabijom grafikom??? sve je radilo mesecima odlicno bez ikakvih problema...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BEmpire Re: 22.03.2010. 20:36 #198651

broj poruka: 439
Mislim da je graficka crko,mozda samo kontakt ne valja na dodatni jack za struju...

Scyter Re: 22.03.2010. 20:36 #198654

broj poruka: 8138
Moguće je da ti je otišao 6 - pinski kabl na napajanju. Jel možeš da nabaviš drugi isti kabl i da ga nakačiš na nekoj grani od napajanja pa da probaš?

The Way It`s Meant To Be Played

budrak re 22.03.2010. 21:47 #198694

pade mi na pamet da probam sa ortakovom 4850 sutra pa cu znati...
hogar81 Nemoze tako da crkne 22.03.2010. 22:13 #198706

broj poruka: 365

napajanje, sa istog sekundara ce vuce struja i preko slota i dodatnog napajanja. Tako da , ako nije kabal ili konektor nesto nije u redu sa grafikom.
budrak re 22.03.2010. 22:21 #198708

hvala momci na pomoci...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs