pozdrav svim forumasima! imam napajanje lc power 450w...sa njim radi athlon x4 620, 2gb mem i asus 4770 formula...i tako vec par mesesci sve radi super...od pre 2 dana kada sam ukljucio komp samo mi je na crnom ekranu gore izbacio crvenim slovima kao da nije prikljucena struja sa napajanja na graficku i tako treperi to napisano...naravno,sve sam proverio i sve je regularno prikljuceno,znate onaj dodatni jack za struju sa strane na grafickoj,ali nista ne pomaze...promenim ja grafiku i ubacim neku najslabiju g-force 7200...ona se napaja samo sa pci-expres slota,ne zahteva dodatno napajanje i sve radi super! ubacim ponovo 4770 i opet nece da radi,samo izbaci ono obavestenje...e sad,da li je moguce da napajanje rikne ovako,samo polovicno...da nece da radi dodatni jack za grafiku a bez toga radi sa slabijom grafikom??? sve je radilo mesecima odlicno bez ikakvih problema...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.