Znaci situacija je ovakva,sve mi radi ok,medjutim kada ubacim neki DVD u moj kombo,kompujuter se samo restartuje. Ovo se ne desava stalno,ali se desava cesto,znaci cim ubacim DVD komp se resetuje,dok se npr. ne resetuje kada ubacim neki obicni CD. Nakon resetovanja sve radi normalno i on cita posle taj ubaceni DVD bez problema. Imam LITE-ON COMBO SOHC-4836K. Da nije nesto sa napajanjem mozda,da li bih mogao da promjenim granu na koji je prikacen DVD,mislim da li ga mogu nakaciti na bilo koju koja je slobodna? Napajanje je Heweltt Packard 300w.
meni se desavalo kada sam uzeo komp, da se ugasi kada pocne da reze nesto, normalno sve cita diskove, a kada krene da reze ugasi se. A imam napajanje od 550 LC power. Ja sam promenio kabal kojim je DVD rezac bio povezan, i neznam kako i zasto ali tako mi radi. Sada mi se desava da se gasi kada igram PES 6, ima li neko pojma zasto bi to moglo da bude?
poseti sajt cd freaks i pogledaj njihove diskusije sigurno ces naci odgovor, pretrazi prvo po modelu uredjaja, a onda po problemu koji se javlja
mada mislim da je napajanje, zato ostavi dvd/cd u uredjaju, restartuj komp i prati sta se dogadja, naime ako nije u stanju da podigne sistem izbaci mediju i vidi sta se dalje dogadja,.....
Imam utisak da sam rjesio problem. Nakacio sam combo na drugu granu i za sada nisam imao problema. Probao sa vise DVD-ija,posle cijih ubacivanja mi se resetovao komp,i sada se nije resetovao nijednom. Izgleda da ova grana na koju mi je combo bio nakacen nesto nije bila OK. Da li je ipak nuzno da mjenjam napajanje,posto ipak sve ostalo radi super,to je jedini problem koji sam imao sa njim dosada.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.