particija je formatirana,izgubljeni meni veoma vazni podaci hiren parttion data recovery nepronalazi nista,takodje ni get data recovery.... sta raditi?????
taj nista ne pronalazi,izbaci mi kao da je particija bila prazna..skeniram sa ovim javljam kad zavrsi..a vi bacajte predloge....nije mi radi filmova,nego imam par GB slika meni dragih...
Ako to sve radis sa Hirensa, probaj da zakacais hard na drugi komp pa probaj sa GetData - Recover My Files Professional. Spasio me par puta kad slucajno obrisem nesto , a posle par sekundi shvatim da mi treba :D Inace jednom kad sam ze zezao sa OSX-om obrisao sam celu particiju od 100GB, tako da znam kako ti je. Ako nista ne pomogne, a ti podaci su ti bas bitni vratice ti ih u data solutions za 6k.
ma jebes igre,filmove,programe,to se sve nadje,skine ali slike koje cuvam,e to nema brajoo
:: Ako to sve radis sa Hirensa, probaj da zakacais hard na drugi komp pa probaj sa GetData - Recover My Files Professional :: Spasio me par puta kad slucajno obrisem nesto , a posle par sekundi shvatim da mi treba : :: Inace jednom kad sam ze zezao sa OSX-om obrisao sam celu particiju od 100GB, tako da znam kako ti je :: Ako nista ne pomogne, a ti podaci su ti bas bitni vratice ti ih u data solutions za 6k.
Mislim da ne mozes nista da uradis... Ja sam skoro imao slican problem i nista nisam mogao da uradim. Prvo mi se pokvario hard sa 500 gb podataka, zatim sam uradio isto sto i ti sa nekih 300 gb podataka... Ako mene pitas trpaj sve na hardove,nemoj cak ni na diskove da rezes podatke jer i to puca kao blesavo,a isto te ksta kada saberes i oduzmes. POZ
Te vazne stvari, kao stu su slike(neprocenjivo, ali tu je uvek mastercard) uvek rezi na CD ili DVD, na najmanju brzinu. Njih nikako ne mozes `slucajno` da formatiras. I uvek 2-3 kopije.
Nemoj recuvom to je sr**e program. Licno sam probao, nije mi videla par povecih fajlova. Nego pozajmi hard od nekoga ili zaroni u dzep imas 1TB F3 za ~7k.
e upravo to sam uradio,stavio sam novi WD od 320gb,cekam sad samo da odradi i to ce biti to,nadam se.. recuva je sranje uverio sam se
:: :: Nemoj recuvom to je sr**e program. Licno sam probao, nije mi videla par povecih fajlova :: Nego pozajmi hard od nekoga ili zaroni u dzep imas 1TB F3 za ~7k.
nece da prdje,nece da ga recovery,stalno izbacuje neku gresku....:( izgleda da ipak nema spasa.... taj wd sam uzeo iz radnje samo da probam da odradim inace je oko 40e
:: :: Nadam da ce sve da prodje kako treba : :: :: of :: Koliko si platio taj WD?
:: tnx bacam se na posao,sreca tu je i doca,pa cemo valjda odradit :: :: :: :: Probaj sa Recover My Files, može da vraća folder po folder, srećno :: :: :: :: one way or another :: :: :: ::
ih,pa bez radze ni ne krecemo da radimo...ma resicemo mi to...osim ako su iz nekog razloga particije ostecene pa ni jedan program ne moze da vrati podatke..
nadam se da si uspeo da povratis podatke, a u buduce, da znas, ja sam koristio masu softvera u te svrhe, tacno je da je Recuva, necu da kazem sranje, ali ne radi posao tako dobro kao recimo GetDataBack, koliko me je samo puta spasao taj zlatan programcic, najjaci program za restoration, e sad, zasto nisi uspeo s njim ne znam, ali znaj da je jako bitno sta mu oznacis na pocetku u onim opcijama gde te pita sta si radio pre brisanja podataka, znaci bocnes pravu opciju i ima da nadje podatke od pre 2 nedelje, pa i vise..
Ontrack easy Recovery.. Sa njim se kreces kao kroz explorer..Sve je pregledno i fino a moze da iskopa i ono sto je Bog zaboravio..Eto cisto da pridodam i ovaj programcic.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.