tokom igranja on line, nekoliko puta se zamrzla slika na 10sec. i nakon toga potpuno blokirao komp. Nakon toga je ponovo startovao igru preko on line i nakon 1min. vremena ponovo zamrzavanje slike. Posle toga nije hteo da podigne sistem. Graficka je Asus EN 7600es
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
pojavile se i neke poprecne crtice u Bios-u Izgleda da je crkla. Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Totatlno se slazem sa ruffom! :) ko je osetio silent, zna kolko vredi. Chak i da sam gejmer, radije bih uzeo pasivnu karticu, jer njoj kad montiarsh fan, ona je ladnija od svih ostalih ne-pasivnih... a i tisha... POZ!
pa i nije to bas tako, nego ta 9600 je generalno dobra kartica koja se bas slabo greje, pa joj i ne treba bog zna kakvo hladjenje, a ako hoces mocnu grafu, to mora da se ohladi, a silent nije resenje
vidis, moram priznati da nisam razmisljao u tom pravcu, cinjenica je da 9600gt (barem ova moja) trosi oko 100w, plus koliko se podigne voltaza za oc, aj neka bude 120w, valjda ne vise. sto znaci da i toliki TDP moze da se hladi sa minimumom buke.:) to ipak znaci da nisu (sve) pasivne grafike djubre (vec njihovi hladnjaci!).:D
al za ove 170+w TDP tu vec nema pomoci, osim mozda neki naknadno kupljeni kuler za 3 slota... opet, kome treba, kupice. ja bih kupio, ako zakljucim da stock kuler ne ispunjava moje kriterijume.:)
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: pa i nije to bas tako, nego ta 9600 je generalno dobra kartica koja se bas slabo greje, pa joj i ne treba bog zna kakvo hladjenje, a ako hoces mocnu grafu, to mora da se ohladi, a silent nije resenje :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.