e imam da postavim jedno mozda glupo pitanje ali imak cu da pitam,
imam neki intel e6300 i graficku,ati 4870, e sad me interesuje posto sam kolokovao oboje , a na njih imam jos dugo garanciju, kada bi mi slucajno crkla neka od ove dve komponente i ja otisao u prodavnicu da se zalim da li bi mi oni mogli tamo otkrit zasto su komponente crkle, tj da su komponente crkle od pogresnog overlocka . aj napisite mi samo to da li oni t0 mogu otkrit u servisu, pozzzzz i tnx
Bitno amo ta ti se ne omakne da si čačkao nešto: `Radilo je sve na defaultu defaulta, ja sam blenuo u prazan desktop a baba je slagala pasijans, ali ne bi se moglo reći ni da sam palio komp baš svaki dan`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Danas je gotovo nemoguće da ti komponenta vrisne od OC-a. Ranije se to dešavalo, ali danas svaka bolja grafika i procesor imaju zaštitu od gotovo svega.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.