poz desava mi se da ostavim komp ukljucen i niko nista ne radi,da posle nekog vremena kad hocu da nesto pogledam na kompu ekran mi je crn,komp zabaguje nista se ne desava jedina mogucnost mi je da resetujem komp i posle toga je sve u redu napominjem da se ovo ne desava stalno vec povremeno kada je pocelo da se desava posle nekog vremena meni je crko monitor koji je sad u servisu(sreca pa je pod garancijom) sad imam privremeno neki drugi monitor i jutros mi se isto to desilo i sa ovim monitorom pa sad vise nisam pametan da je bas monitor u pitanju vec nesto drugo ali neznam sta kome je jasno o cemu pricam neka pomaga kali je tu Prijavi ovu poruku moderatorima Citiraj i odgovori
Isti slucaj je i kod mene. Mada je moja grafika pri izdisaju. Necu je jos menjati, dok ne bude ucestali problem. Za sada mi ne smeta jedan crni ekran na 3-4 dana.
Od kada sam spržio izlaz za ventilator na grafickoj, posle toga sam stavio ekserni ventilator, koji se napaja sa napajanja, ovaj problem mi se pojavio. Uteha mi je da to traje vec godinu i vise. Graficka je starije generacije 2600XT. Ne znam, mozda je i nesto drugo, ali vreme pocetka problema se poklapa sa zamenom ventilatora na ATI-ju. Jos sam primetio, da, ne svaki put, kada ugasim monitor na prekidac i posle duzeg vremena, pola sata-sat, upalim, nema signala od graficke. Ovo ostalo su isti simptomi kao kod tebe.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.