Los review, losa poredjenja. Cini mi se da su rezultati ostalih hladnjaka od ranije prepisani a ne radjeni zajedno sa njime. Takodje niti se zna koja je to temp. koja se gleda - CPU, najtoplije jezgro ili sta vec. Takodje nigde se ne vidi koji je hladnjak koje fanove koristio i na koliko RPM. Sve u svemu ne valjda ..
Hladnjak je inace po drugim testovima (korisnika uglavnom...) bolji od TRUE a maltene bi se moglo reci da je i najbolji, uglavnom u rangu sa Megahalems, IFX, Noctua ona i sl.
ja sam skoro kacio test i temperature su bile malo drugacije, bio je jednak sa fenomenalnim NH-D14 i hladniji od mege za 1-2c samo nisam siguran daje bas taj test, ovaj test mi deluje totalno retardirano,sta god da su uradili, jedini shit je sta bi se dobilo sa lapovanjem obzirom da ima bas lepo uglacanu bazu, a mega moze da se lapne i poboljsha
@OCz Prepisivanje testova..Pa valjda znas da to u vecini slucajeva ide tako.. Pa kod vas na benchmarku je to moderno :) kad god se radi test karti samo se prepisiju i lepe stari testovi..I onda nekad dodje do paradoxa..Nesto sto treba da je brze ono ispadne sporije ili jednostavno autor-tester kaze,kartu nismo uspeli da overklokujemo a da zakljucak maximalni oc je ta i ta frekfencija jer on jednostavno nije upoznao arhiteturu kako treba..Mali milion porpusta i nestrucnosti a mene to izludjuje opasno.. Tako i ovde..Niko nikad nije dao komentar na to na guru3d kada se rade testovi CPU-a i maticnih ploca kada se radi OC zasto se stavlja prime test i citavih par minuta pokretanja istog kao validnost za stabilan OC?Oni to konstantno rade a narod i ne obraca paznju i misli da to moze tako..Gde god se okrenes propusti..
Nije to isto ..driver nece mnogo promeniti stvari niti se kod CPU-a moze nesto promeniti a ovde je npr. ambient veoma vazan i ako se ne radi kako treba onda od rezultata nista. Meni ovaj G3D test uopste nije merodavan ovako, a pride to sto se do sada x puta pokazalo drugacije od toga sto su oni dobili.
Pa ljudi, vi me podsetiete na moju seju i mojega Zetonju (to jest...
01.03.2010. 23:48
status: user broj poruka: 11001
njenoga supruga): bulje u Survival i Vrh, brate!, i odusevljavaju se mogucnoscu ostvarenja dubokih uvida u tajne ljudske duse itd. ... Ama, zar vam nije jasno da su i ovi testovi iste onakve namestaljke?! Sve je to tkz. `biased review`, da bajastiji ne more bit`! - - - - - - - - - Evo jedne pouke, nastale u pokojnoj SFRJ: kada neko sranje hoces da prikrijes, samo oformis komisiju ciji je zadatak da to s. ispita i podnese raport...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.