Hladenje je poliran Megahalems sa dva venta, mada je bila prostorija izluftirana kada je test radjen bilo je sveze.
Inace sa doradjenom bazeom coolera(ploranom) i pastom Noctua NT-H1 pod LinXOM max zagrevanje jezgara je 75-76c, kada sam proveravao stabilnost. Pre ove paste koristio sam neku losu pa je bilo 79 sada je bolje.
Cpu nisam polirao naravno ravan je ne bi se dobilo nista a izgubio bih garanciju. Cooler sam polirao jer nije bas bio ravan imao je grbu na sredini kao True Thermalright.
:: :: :: Inace sa doradjenom bazeom coolera(ploranom) i pastom Noctua NT-H1 pod LinXOM :: max zagrevanje jezgara je 75-76c, kada sam proveravao stabilnost. :: Pre ove paste koristio sam neku losu pa je bilo 79 sada je bolje :: :: :: To je stvarno neka ultra mega super pasta kada moze da skine 3-4C.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.