ta 260ka i nije bas toliko matora, kako neki ljudi odavde non-stop to ponavljaju, fini klokovi, svaka cast, moze da se opusteno takmici sa nekom novijom ATi :P
Naravno da je dobra i 8800gt ili 9800 itd... se moze jos solidno iskoristiti, naravnp 1440*900 i malo vise kada bi svako u srbiji imao bar tako nesto bilo bi dobro, da vi znate na cemu igra 90% ljudi , jbg tako da 260gtx nema sta......
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
@ mikiveliki: (nidje veze sa Nidzo ili Nikola ili Nikolas )
Pomislio sam da mozda prolazi sa jos visim klokovima Vantage, a znam da je to odlican rezultat za GPU na vazduhu, ne sjecam se sad tacno koliko je isla ona kod zajebanog (Gigabyte SO verzija ako se ne varam) ali mi se cini da nije isla kao ova kod tebe...
Nema sta, ubo si primjerak... (1 od koliko )
@ vuk125: Pa da, karta je Vmod-ana, napon je 1.24V ...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Ovi klokovi su prosli 3D markove i nije stabilna na tim klokovima.
@NMY
@ mikiveliki: (nidje veze sa Nidzo ili Nikola ili Nikolas )
Pomislio sam da mozda prolazi sa jos visim klokovima Vantage, a znam da je to odlican rezultat za GPU na vazduhu, ne sjecam se sad tacno koliko je isla ona kod zajebanog (Gigabyte SO verzija ako se ne varam) ali mi se cini da nije isla kao ova kod tebe...
:: :: :: @vuk12 :: :: karta je software voltmodovana na 1.24 :: :: Ovi klokovi su prosli 3D markove i nije stabilna na tim klokovima :: :: :: @NMY :: :: @ mikiveliki: (nidje veze sa Nidzo ili Nikola ili Nikolas :: :: Pomislio sam da mozda prolazi sa jos visim klokovima Vantage, a znam da je to odlican rezultat za GPU na vazduhu, ne sjecam se sad tacno koliko je isla ona kod zajebanog (Gigabyte SO verzija ako se ne varam) ali mi se cini da nije isla kao ova kod tebe.. :: :: Nema sta, ubo si primjerak... (1 od koliko :: :: Mislim da sam probao preko 15 komada 260GTX :: :: Ti si mene prepoznao.,ali ja tebe nisam :)
:: :: :: 1 od 15 a sve se nema... Hoce li biti kakvih bodova za ovo :: :: Bice,vec sam uzeo oko 20 poena za 2006.A od tih 15 komada, moje su bile samo 3 karte : :: @ vuk12 :: :: verujem da moze 750 za svaki dan,ali nisam probao :: :: :: :: :: : :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.