:: U vecini slucajeva ne. U igrama nije ni blizu opterecen koliko u testovima :: :: :: :: jel se full load desava u realnim uslovima sa igrama ili ne :: :: :: :: :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot 2x2(2000mhz),haf 932 :: :: http://img641.imageshack.us/img641/1193/42ghz3dmark06krupno.jp :: :: 2. AMD Athlon 7750,2gb(800mhz),Ati 4650. 3. Msi gx-620 :: :: :: ::
Orthos, everest i slična čuda kažu da mi procesor na sadašnjem kloku nije pretarano stabilan, posle pola sata - sat obično prijave neki error, e sad sećam se i ovakvih situacija: enkoduje mi se neki film u pozadini, moram hitno da kompresujem nešto u winraru i recimo još nešto radim između, to je tvrdih 100% opterećenja - i ništa, sve ok, plav ekran, restarte i slično nisam video mesecima otkad sam ga štelovao. Ti sintetički testovi uglavnom teraju procesor da radi stvari koje mu ni u snu ne bi pale na um. Ako ti prođe testove to znači da je 110% stabilan, ali i ako ih ne prođe ne znači da nije, probaš malo, ako koristiš komp mesečak dana normalno bez problema to je stabilno, zavisi samo kolko oćeš da se cimaš.
:: Orthos, everest i slična čuda kažu da mi procesor na sadašnjem kloku nije pretarano stabilan, posle pola sata - sat obično prijave neki error, e sad sećam se i ovakvih situacija: enkoduje mi se neki film u pozadini, moram hitno da kompresujem nešto u winraru i recimo još nešto radim između, to je tvrdih 100% opterećenja - i ništa, sve ok, plav ekran, restarte i slično nisam video mesecima otkad sam ga štelovao. :: Ti sintetički testovi uglavnom teraju procesor da radi stvari koje mu ni u snu ne bi pale na um. Ako ti prođe testove to znači da je 110% stabilan, ali i ako ih ne prođe ne znači da nije, probaš malo, ako koristiš komp mesečak dana normalno bez problema to je stabilno, zavisi samo kolko oćeš da se cimaš :: :: Tuđe govno uvek više smrdi :: ::
Ja veze nemam sto se memorija tice, kad sam dao kes za patriot na 2k mhz mislio sam da ce i da radi na toj frekvenciji ali radi sad na 1600, inace 1800 max. Sector 5 je.
:: e reci mi kako se pokazala memorija i ja trazim neku preko 2000mhz pa jeli to patriot sector 5 ili benchmark+ ili obican :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
Stabilnost za to postoje odredjeni programi koji su za to napravljeni.. U najblazem obliku mozes da koristis Prime95 test a u najboljem slucaju Intel Burn Test ili sada jos bolji LinX..Bilo je tema na berzi o tome more..
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.