u pitanju je agp gainward 7800 golden sample goes like hell, stvarno kartica na kojoj smo se moja banda i ja naigrali ihahaha... elem samo se ugasila, ne daje nikakve znake zivota i nema spoljasnjih ostecenja, naduvenih elektrolita i sl. nikad se nije pregrevala, niti je bila na kineskim napajanjima. sve sugestije dobrodosle ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: istekla pre 100 godina... geforce7800gs, kad to bese To bese pre mozda 3 godine koliko joj je i garancija. Prosle nedelje mi je dosla Asus 7600GS na reklamacjiju koja je u garanciji do juna ove godine...Tj prijatelju je crkla ta karta i dobio je 8600GT...Jeste premija u odnosu na 7600GS,ali nisu imali da mu daju drugu kartu.
Proveri garanciju mozda je jos uvek u garantnom roku,ako jeste dobices najverovatnije neku 8600GTS ili 9500GT,ako bas imas srece dace ti neku 9600.
nisam siguran ni da sam imao garanciju kad sam je kupio polovnu, bilo je nesto papira u kutiji, kutija naravno bacena odaaaavno, graficka bila kod ortaka dve godine, poskidane sve nalepnice kad je menjan kuler, nema sanse da se udje u trag... nebitno, recimo da sam emotivno vezan za nju i da hocu da je ozivim a ne znam odakle da pocnem? imam nesto iskustva oko servisa analognih uredjaja (pojacala i sl.), znam da rukujem lemilicom, kapiram da sve sem cipova mogu sam da odradim, samo mi treba savet nekog ko je to vec radio... 9600agp u srbiji? no way! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.