1. Drug od druga xd ima sledecu situaciju sa kompom. Ima frontier 550W i kada je hladno napajanje krci, a kada je toplo ne krci. Vent je cist. Dal crkava napajanje ili ne ? Konfiguracija AMD 7750, 2GB rama, 1TB Hdd, grafa neka integrisana.
2. Znate li gde ima da se kupi (po normalnoj ceni) punjac za MP4, znaci da ide preko onog USB prikljucka u MP4, a tamo da ima adapter i direktno ide u uticnicu (220V).
3. Imam MP4 neki ShockWave, nista narocito ali dobio dzabe :), ali mi ne radi on/off dugme, kako to da popravim i ko to radi uopste, da napomenem ne poznajem elektrotehniku :).
Proveri da li krcanje potice od ventilatora - odmah po ukljucenju
23.02.2010. 23:30
status: user broj poruka: 11001
dodirni (na kratko!) njegovu osovinu. Ako istoga trenutka krcanje prestane, potrebno je podmazati ventilator (osovinu propelera) ili ventilator zameniti (verovatno se radi o standardnoj velicini - precnik od 7 ili 8cm). Ako krcanje potice od nekog varnicenja, najbolje bi bilo da se zameni napajanje.
Dugme ti moze popraviti svaki ozbiljan servis za mobilne telefone.
1.podmazi ventilator ili kupi drugi,ne crkava napajanje 2.ne znam 3.to ime Shockwave(talas shokova) govori samo za sebe...to znaci da kad ga kupis(dobijes) moze samo da usledi talas stvari koje ce te shokirati.danas popravis jedno,sutra crkne drugo dugme.prekosutra crkne trece,za sedam dana crkne peto i tako u nedogled...nisi jedini sa tim problemom,baci smece tamo gde mu je mesto(u kantu) i problemi nestaju...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: 1. Drug od druga xd ima sledecu situaciju sa kompom. Ima frontier 550W i kada je hladno napajanje krci, a kada je toplo ne krci. Vent je cist. Dal crkava napajanje ili ne ? Konfiguracija AMD 7750, 2GB rama, 1TB Hdd, grafa neka integrisana :: :: 2. Znate li gde ima da se kupi (po normalnoj ceni) punjac za MP4, znaci da ide preko onog USB prikljucka u MP4, a tamo da ima adapter i direktno ide u uticnicu (220V) :: :: 3. Imam MP4 neki ShockWave, nista narocito ali dobio dzabe :), ali mi ne radi on/off dugme, kako to da popravim i ko to radi uopste, da napomenem ne poznajem elektrotehniku :) :: :: Pozdrav!
sky,brate,ja sam zadovoljan!!!s` obzirom da mi posao bas nije dozvoljavao onoliko slobodnog vremena koliko sam ja zeleo da posvetim vezbanjuu,rezultati su ispunili ocekivanja...puno mi je znacila pomoc od tebe i ognjenog,u vezi ishrane i ostalog
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Kako napreduje fizicka kondicija :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
mozes da koristis bilo koji punjac za mobilni Motorolin. Dosta modela koristi taj USB punjac.
AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB ATA Maxtor 160GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLL
1. odgovorio ti je doca 2. ako mislis na mini usb sa jedne a sa druge strane 220V, to ti je isti punjac kao i za motorolu (V3 sigurno a za ostale i novije ne znam), sto rece skycould. 3. servis za mob.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.