Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
3 pitanja
STRANA 1 OD 1
gile23 3 pitanja 23.02.2010. 23:18 T24796

status: user
broj poruka: 9121
1. Drug od druga xd ima sledecu situaciju sa kompom. Ima frontier 550W i kada je hladno napajanje krci, a kada je toplo ne krci. Vent je cist. Dal crkava napajanje ili ne ? Konfiguracija AMD 7750, 2GB rama, 1TB Hdd, grafa neka integrisana.

2. Znate li gde ima da se kupi (po normalnoj ceni) punjac za MP4, znaci da ide preko onog USB prikljucka u MP4, a tamo da ima adapter i direktno ide u uticnicu (220V).

3. Imam MP4 neki ShockWave, nista narocito ali dobio dzabe :), ali mi ne radi on/off dugme, kako to da popravim i ko to radi uopste, da napomenem ne poznajem elektrotehniku :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Proveri da li krcanje potice od ventilatora - odmah po ukljucenju 23.02.2010. 23:30 #191521

broj poruka: 11001

dodirni (na kratko!) njegovu osovinu. Ako istoga trenutka krcanje prestane, potrebno je podmazati ventilator (osovinu propelera) ili ventilator zameniti (verovatno se radi o standardnoj velicini - precnik od 7 ili 8cm). Ako krcanje potice od nekog varnicenja, najbolje bi bilo da se zameni napajanje.

Dugme ti moze popraviti svaki ozbiljan servis za mobilne telefone.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: 3 pitanja 24.02.2010. 01:41 #191544

broj poruka: 3053
1.podmazi ventilator ili kupi drugi,ne crkava napajanje
2.ne znam
3.to ime Shockwave(talas shokova) govori samo za sebe...to znaci da kad ga kupis(dobijes) moze samo da usledi talas stvari koje ce te shokirati.danas popravis jedno,sutra crkne drugo dugme.prekosutra crkne trece,za sedam dana crkne peto i tako u nedogled...nisi jedini sa tim problemom,baci smece tamo gde mu je mesto(u kantu) i problemi nestaju...

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: 1. Drug od druga xd ima sledecu situaciju sa kompom. Ima frontier 550W i kada je hladno napajanje krci, a kada je toplo ne krci. Vent je cist. Dal crkava napajanje ili ne ? Konfiguracija AMD 7750, 2GB rama, 1TB Hdd, grafa neka integrisana
::
:: 2. Znate li gde ima da se kupi (po normalnoj ceni) punjac za MP4, znaci da ide preko onog USB prikljucka u MP4, a tamo da ima adapter i direktno ide u uticnicu (220V)
:: 3. Imam MP4 neki ShockWave, nista narocito ali dobio dzabe :), ali mi ne radi on/off dugme, kako to da popravim i ko to radi uopste, da napomenem ne poznajem elektrotehniku :)
:: Pozdrav!
SkyFire 1 pitanje off za docu :) 24.02.2010. 01:43 #191545

broj poruka: 18472
Kako napreduje fizicka kondicija ?

Green,Green,Grass Of Home

doca80 Re: 1 pitanje off za docu :) 24.02.2010. 08:13 #191574

broj poruka: 3053
sky,brate,ja sam zadovoljan!!!s` obzirom da mi posao bas nije dozvoljavao onoliko slobodnog vremena koliko sam ja zeleo da posvetim vezbanjuu,rezultati su ispunili ocekivanja...puno mi je znacila pomoc od tebe i ognjenog,u vezi ishrane i ostalog

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: Kako napreduje fizicka kondicija
:: Green,Green,Grass Of Home
skycould na 2. pitanje 24.02.2010. 08:49 #191577

broj poruka: 248
mozes da koristis bilo koji punjac za mobilni Motorolin. Dosta modela koristi taj USB punjac.

AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3
Biostar TA790GX+ 128M
2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz
Sapphire ATI 4770 512MB DDR5
Sata2 Maxtor 80GB
ATA Maxtor 160GB
Pioneer DVR-216D Black
CM eXtreme Power Plus 550W
MS Industrial APOLL

uroshnet re 24.02.2010. 11:17 #191586

broj poruka: 1033
1. odgovorio ti je doca
2. ako mislis na mini usb sa jedne a sa druge strane 220V, to ti je isti punjac kao i za motorolu (V3 sigurno a za ostale i novije ne znam), sto rece skycould.
3. servis za mob.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs