Malos aam doradio bazu coolera i sada moze na 4.2 memorija na 2100Mhz . naponi 1.344v MAX, VTT 1.16v stvarno lepo :). Probao sam i PhysX Nurien demo odrao je mog starog fenoma min sam imao 58 FPS dok sam sa fenomom imao 25 min karata je na obe plartforme bila ista 260GTX, uskoro ce bolja karta pa cemo da vidimo :)
Bojim se da od fFermija nece biiti nista u neko skorije vreme tek na prolece.
Imju probelma sa pregrevanjem chipa, chip je toliko nabudzen da se ne moze stabilizovati jezgro izradjeno u 45nm sve se vraca sa trake i ide 32nm sto ce smanjiti potrosnju i zagrevanje i povecati jos vise performanse, ovo su neke nezvanisve informacije, ali to je to okvirno.
To je samo Win za Test naravno da onaj Desktop na kome radim ne izgleda tako. Sistem je instaliran da bi se naslo stabilno stanje i da bi se tako stanje i ostavilo.
NA vazduh je ovo granisam dalje nema kud. Ako smanjim napone stabilno je ali losije radi tako da je ovo najbolje sto se moze uraditi sa hladnjenjem koje ja imam.
Pa eto,vrtimo se oko 4.4 Ghz + - .. U svakom slucaju vredi probati bar zbog temperature.. Triple radijator + Dual + Dual i to sve iz EXTREME serije ..Pumpa Swiftech 1200lh.. CPU vodeni block je Swiftech XT! Znaci mora da bude zmaj.
Green,Green,Grass Of Home
:: MAx BCLK je 221 saovim i :: :: :: sa i3 sam probaoide preko 250, nisam mogao da veruje :: :: ::
jo evo ga ovaj kad nemam para za leba ovaj mi potpaljuje oci sa ovim i5 koji cu kako finansisko stanje stoji kupiti krajem kalendara maja, baj d vej odlican klok :D ne znam da li bi moglo 200mhz vise posto su temperature poprilicno velike....
Aj baci podesavanja iz BIOS-a, voltae itd :) Nabacio sam danas Mghlmsa pa bi da stavim ovu svoji 750ku na 4.2 :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.