evo review hladnjaka - naslednika 120 ultra extreme koji je opravdao (sitno ali jeste) ocekivanja i mozda je glupo reci ali definitivno best buy u top AIR klasi coolera sa preporucenom cenom od 65 zelenih za razliku od 20$ skupljeg NH-D14
bash sam hteo da pitam dal bi mogao taj ili ovaj megahalem da oladi ovaj moj e5200 cpu, tj. kad bih ga ocovao na jedno 3.5ghz ili vishe(mada sumnjam da ce moci vishe!?)a da ne prelazi preporuchljivih 75C?? hvala
Ne bi valjda uzimao kuler skuplji od procesora ? I slabiji ce ohladiti taj E5200 bez problema. Inace Megaalems vs. Venomous-X mislim da su tu negde. :: :: bash sam hteo da pitam dal bi mogao taj ili ovaj megahalem da oladi ovaj moj e5200 cpu, tj. kad bih ga ocovao na jedno 3.5ghz ili vishe(mada sumnjam da ce moci vishe!?)a da ne prelazi preporuchljivih 75C?? hval :: ::
e ovako obzirom da je mega malko losija 1-2c od noctue koja je = sa venomousom znaci da je losija i od njega ali videcemo cene i smatram da je mega vrhunski hladnjak, a i lepsi od ova dva, jedno stoji- bolje hladi od ultra extreme sto je sasvim dovoljno
inace kad se ispolira MEGA ce da vidimo rezultat jer su i noctua i TR polirani a mega nije tako da ce se dobiti jos na performansama
e ovako obzirom da je mega malko losija 1-2c od noctue koja je = sa venomousom znaci da je losija i od njega ali videcemo cene i smatram da je mega vrhunski hladnjak, a i lepsi od ova dva, jedno stoji- bolje hladi od ultra extreme sto je sasvim dovoljno
inace kad se ispolira MEGA ce da vidimo rezultat jer su i noctua i TR polirani a mega nije tako da ce se dobiti jos na performansama
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.