Nastavio sam da se zezam sa pasinom konfiguracijom i imam sledeci problem: u device manageru mi prijavljuje PCI device sa znakom pitanja. Jedine PCI stvari su modem (TP-LInk TM-IP5600) i PCI-e graficku ATI 2400HD. Instalirao sam modem sa driverom sa CD-a, graficku nasao drajver da radi - ali ostaje nesto ne prepoznato od hardware-a. Pretpostavljam one varijante duplex modem - audio ili tako nesto. Dajte neki predlog kako da sredim situaciju. Skinuo sam nove drajvere i isto. Prepozna modem, ali uvek ostaje jedan znak pitanja.
Unapred hvala.
Pozdrav.
PS. Problema ne bi ni bilo da nemaju potrebu za dial-up pristupu internetu.
a u medjuvremenu izvadio modem, izbrisao problematicni uredjaj, restart i VOILA. Eto opet problema posle restarta. Nije mi jasno sta moze da ga zeza? Cipset drajver da mu fali ili nesto 25. Znaci nije modem. Idem da nadjem Everest da vidim sta sve vidi od hardvera
Uglavnom to fali na nekim maticnim plocama. Npr. ja sam imao ASUS M2N4-SLi, i u device manageru mi je prikazivo unknow device, iako su svi drajveri bili instalirani. A ACPI je samo falio.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.