Dakle navedena graficka kartica GF 8500gt ima pasivno hladjenje Dok se ne instaliraju drajveri, kartica uslovno receno radi, znaci ne zapucava ili slicno i daje normalnu sliku, medjutim kako instaliram drajvere, prilikom podizanja windowsa nema smetnji sve do momenta dok se windows ucita, a tada se slika pretvori u nekoliko kvadratica, a jedino sto normalno moze da se vidi je kursor misa....
Ako neko ima ideju ili slican problem, unapred zahvalan na odgovorima
Pa ako radi normalno dok ne instaliras drivere onda su driveri u pitanju! Jel si odabrao drivere za svoj sistem? Skini jos neke starije pa probaj! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pre par dana je bila slicna prica na ovu temu... Ako si kojim slucajem instalirao 196.21 drajvere to ti pravi problem...Nadji bilo koje starije drajvere,instalirtaj ih i resio si problem.
Drivere sam skinuo sa nvidinog sajta za windows XP 32bita Probao sam sa druge dve graficke na istom racunaru i rade dobro, tako da nije pcie slot (9600gt i radeon x550) znaci instalirao novi windows, itd....
Lik od koga sam kupio racunar mi je dao gratis tu karticu, navodno pobrljavila mu je kad ju je povezivao sa TV - izvukao kabel iz Tv outa dok je karitca radila...
:: Drivere sam skinuo sa nvidinog sajta za windows XP 32bit :: Probao sam sa druge dve graficke na istom racunaru i rade dobro, tako da nije pcie slo :: (9600gt i radeon x550) znaci instalirao novi windows, itd... :: :: Lik od koga sam kupio racunar mi je dao gratis tu karticu, navodno pobrljavila mu je kad ju je povezivao sa TV - izvukao kabel iz Tv outa dok je karitca radila...
Moguce je da je karta neispravna i da se to manifestuje tek kada
17.02.2010. 02:26
status: user broj poruka: 11001
instalises drajver. Naime, dok drajver nije instalisan, opterecenje karte je daleko manje nego nakon instalacije zato sto ona radi u VGA modu, bez 3D-a i bez aktivacije svih resursa koji postoje u GPU-u. Ako se radi o ovome, instalacija drugog drajvera nece pomoci.
chekiraj temeperaturu, ortak je imao problem istih simptoma sa hd2600 pro kad ono default T 93c bez obzira na ventilator, menjana pasta i isto pa je bilo REKLAMEJSH
imao sam isti problem pre 2 god sa 8600 gts riknula je ta graficka i to bas zbog tv-a meni je tada zamenjena u gar roku 100% sam siguran to sto ti kazem nema joj spasa
Proveri temperature,graficke sa pasivnim vrelo,vrelo...primer:imam jos uvek GF6600EN pecem palacinke koliko je vrela :-)sto je najgore ona radi ali kada pustim neku igru teksture pobrljave nacisto!3D cip rikavela!!! Sto znaci nema joj spasa...
Otprilike je ta graficka, sa malo manjim kulerom en8500GT silent/HTP/256M/A
Probacu sa starijim drajeverima, mada kolko vidim nema joj spasa Ljudi hvala puno na odgovorima u rekordnom roku!!! Ako neko ima jos kakvu ideju, unapred hvala...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.